Star

September 14, 2020 19:00

By

Dragana Mitar otkriva: “UNIŠTIĆU Eda i Zilhu na sudu! Skupila sam sve DOKAZE!”

Dragana Mitar šokirala se kada je dobila tužbu od Zilhe, još uvek zakonite žene Eda Fetića! Zilha je tužila Draganu zbog povrede časti i ugleda, te zato što ju je Dragana pominjala javno u rijalitiju!

“Slatko sam se ismejala kad mi je stigla tužba od Zilhe!”

Međutim, kako piše STAR, Dragana se zbog toga uopšte ne uzbuđuje, naprotiv! Kako kaže, ima dokaze da na sudu uništi i bivšeg ljubavnika i njegovu ženu s kojom bi on sad da se pomiri!

„Dobila sam tužbu za povredu ugleda i časti i zbog toga što sam je pominjala. Moram da kažem da ja nisam nju pominjala, već novinari, njen muž i još neki zadrugari. Ja sam odgovorila na tužbu kontratužbom jer me je uznemiravala, slala poruke i zvala, tako da sam ja njoj odmah odgovorila. Sa njom ne planiram da se čujem, sve što treba da rešim rešavaću preko advokata. Ne znam koja joj je namera i šta hoće, ali ako ima živaca da se vuče po sudovima, nemam ništa protiv, navikla sam ja na tužbe”, kaže Dragana za STAR i dodaje:

„Sa Edom se nisam čula, nemam nameru. Uostalom, nije me on tužio, nego njegova gospođa, tako da nemam za šta sa njim da se čujem, daleko im lepa kuća svima. Mislim da nije očekivala kontratužbu, ali ja imam dokaze u vidu poziva i poruka! Dakle, ona je mene uznemiravala, pa na sudu neka objašnjava zbog čega! Iskreno, kada sam dobila tužbu, slatko sam se ismejala. Ja sam nju pominjala samo kada me je neko za nju pitao, prva i sama nisam nikada, jer me ta žena ne zanima! A, koliko sam čula, navodno, tužila je svakog ko je pomenuo, pa zamislite to!”, rekla nam je bivša zadrugarka koja je nakon mesec dana prekinula vezu i sa novim momkom Đorđem.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ INSTAGRAM