Vanbračni sin Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

April 18, 2024 13:00

By

Susret oca i sina koji je promenio tok: Suza suzu stiže, ne zna se ko je emotivniji Miroslav ili Mira

Razgovor Miroslava i Devina prošao emotivno

Porodična saga u kojoj su glavni likovi Miroslav Ilić i Mirjana Antonović, a zaplet se vrti oko nepriznatog sina Devina, dobila je svoj epilog. Naime, Viši sud u Beogradu doneo je presudu da su Miroslav i Devin otac i sin, ali ni to nije sve. U jednom intervjuu za domaće medije Mirjana je otkrila da je pevač video sina. Razgovor Miroslava i Devina desio se kad je Antonović bio mali, a pevač mu je tom prilikom uručio i poklon.

Razgovor Miroslava i Devina svet novine svet portal

Ata Images

Razgovor Miroslava i Devina – Emotivno evociranje uspomena

‒ U Beogradu sam često boravila u stanu moje sestre, a i Miroslav je tamo dolazio. Igrao se sa Devinom, provodio vreme sa njim ‒ izjavila je Mirjana, otkrivajući da je pevač Devina poslednji put video kada je dečak imao 18 meseci.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

‒ Sećam se, bili smo u „Interkontinentalu“ kada je on došao. Igrao se sa detetom, tada mu je dao zlatni lančić. Kad god bi ga spustio i krenuo ka vratima, mali bi počinjao da plače, i plače…

On se tri puta vraćao da ga uzme. Kao da je osećao da će se razdvojiti ‒ pričala je.

Razgovor Miroslava i Devina svet novine svet portal

Bojan Vuković

Njene reči potvrdio je i sam Devin kada je na pitanje da li ima uspomenu od oca odgovorio:

‒ Imam zlatni lančić sa krstićem koji mi je poklonio kada sam imao 18 meseci i koji još nosim.

Pročitajte Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi – Bila mi je majka

Devin je tek kada je odrastao saznao da mu je pevač, tada je pozvao oca, a njihov razgovor protekao je u miru, čak su i susret dogovorili, ali nažalost do njega nije došlo.

Razgovor Miroslava i Devina svet novine svet portal

Rajko Ristić

‒ Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu.

Pročitajte Miroslav se oglasio posle presude da je Devin njegov sin – Odavno sam tragao za tim da vidim ko sam i šta sam

– Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje ‒ispričao je ranije Devin.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images