Zdravstveno stanje Snežane Đurišić svet portal svet
Svet

February 26, 2024 22:00

By

Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi: Bila mi je majka…

Sin Snežane Đurišić progovorio o problemu koji je imao

Pevačica Snežana Đurišić iz braka je dobila sina Marka Gvozdenovića, koji je bio veoma problematičan zbog čega je bio u žiži javnosti. Sin Snežane Đurišić jednom prilikom za domaće medije govorio je o porocima, lečenju od alkohola, kao i o periodu kada nije razgovarao sa majkom.

Sin Snežane Đurišić svet portal

Antonio Ahel/ATAImages.

Sin Snežane Đurišić otkrio da je imao problem s porokom ali da nije pravio probleme 

Njega je gazdarica jedne picerije svojevremeno optužila da ima problema sa alkoholom, te da je od nje ukrao pazar i automobil kojim se razvozi dostava.

Pročitajte Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest – Čestitke stižu sa svih strana

– Nije istina, alkohol ima problem sa mnom. (smeh) Volim da popijem, to je istina, volim da bežim iz realnosti, ali mislim da to nema veze ni sa čim. Kad izađem u kafanu pijem, nisam sklon problemima kada popijem – rekao je sin Snežane Đurišić, pa dodao:

Sin Snežane Đurišić

foto Ivan Vučićević

Sin Snežane Đurišić priznao da se lečio od alkohola 

– Jeste, lečio sam se od alkohola, u dva-tri navrata. Nije bila alarmantna situacija, nego je moje zdravlje bilo u pitanju. Volim da popijem, da izađem, volim sve što vole i ostali ljudi. Njegova majka Snežana nikad ga nije branila i uvek je navodila da su njegove greške, njegova odgovornost:

Pročitajte Priredila Vanji neprijatnost – Snežana Đurišić više nije ista, doktor se nije zaljubio u ovu ženu FOTO

– Tako je, ona nema ništa sa tim, ali imala je, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već…

Sin Snežane Đurišić

Foto: Rajko Ristić

U medijima je kružila priča da ga je majka izbacila iz kuće, a Gvozdenović sad to demantuje.

Pročitajte Snežana Đurišić ostarila preko noći, sustigle je godine – Pevačica snimala lice ali ovakav ishod nije očekivala (foto)

– Ne, nikada se to nije dogodilo. Bilo je momenata kad ne razgovaramo, kako nije. Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve – reka je on u ispovesti za “Telegraf” svojevremeno.

Sin Snežane Đurišić

Rajko Ristić

Marko je zatim priznao da je krao u životu, ali ne kako ga optužuju auto i pazar, već krem bananice.

– Da, ukrao sam, sad je pitanje šta,. Je***a, čokoladne bananice. Ne znam, otkud znam, sitno nešto, to je bilo ranije.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić