Izgled Snežane Đurišić
Svet

November 21, 2023 22:01

By

Snežana Đurišić ostarila preko noći, sustigle je godine: Pevačica snimala lice ali ovakav ishod nije očekivala (foto)

Izgled Snežane Đurišić s filterom i bez drugačiji je

Poznata pevačica Snežana Đurišić snimala se za društvene mreže sa popularnim Instagram filterima, a u jednom momentu je pokazala kako izgleda bez istih. Pevačica je ovim potezom pokrenula veliki broj poruka, a pojedini su joj poručivali da podjednako lepo izgleda u obe varijante. Izgled Snežane Đurišić shodan je njenim godinama a mnogi ističu i da je jedna od najlepših pevačica ikada…

Izgled Snežane Đurišić

Instagram

Izgled Snežane Đurišić – Pevačica se rado seti svojih početaka

Pevačica je, inače, već dugo član žirija “Zvezda Granda” i često se priseti svojih početaka baš kada vidi mlade izvođače na bini.

Pročitajte Snežana Đurišić iskreno o teškom životnom periodu – Znala sam da nešto nije u redu

– Mnogi ne bi verovali, ali kada ugledam sve njih u takmičenju vidim sebe u nekom vremenu tamo i to je razlog zašto nisam stroga prema njima – rekla nam je nedavno Đurišićeva i dodala da je svoju naslednicu pronašla upravo u tom takmičenju. Izgled Snežane Đurišić možda nema ali glas svakako da…

Izgled Snežane Đurišić

Instagram

– Možda je to Sandra Mladenović, najbliža je onome što radim. Volela bih da ostane takva, kakva jeste, predivna je i cura i pevačica.

Izgled Snežane Đurišić prelep zahvaljujući genetici

Budući da je danas mentorka mnogo mlađim pevačicama, Snežana Đurišić u svakoj emisiji izgleda doterano i negovano. Za to svakako zaslužna je nega o kojoj je davno govorila…

Izgled Snežane Đurišić

Rajko Ristić

Pevačica je jednom prilikom otkrila da što je starija to više vodi računa o nezi lica i tela, ističući zahvalnost genetici koja joj to olakšava. Domaće recepte ne praktikuje, već sluša savete dermatologa.

– Imam suvu i tanku kožu i baš moram da pazim. Izuzev toga važno je kako čovek zrači iznutra i koliko vodi računa o unosu namirnica i tečnosti i to nije nikakva tajna, to je nešto što ljudi znaju i što im se savetuje – rekla je Snežana, pa za Grand online portal otkrila kako održava blistavost lica.

Pročitajte Snežana Đurišić provocira mlađe koleginice – Za ovu radikalnu promenu trebalo je mnogo hrabrosti FOTO

– Ne koristim prirodne sastojke, već kreme po preporuci dermatologa. Čim završim sa snimanjem odmah skidam šminku i mažem ih. Koži treba mnogo tečnosti, ja volim da pijem vodu i zaista je dosta popijem u toku dana – zaključila je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images