Saopštenje Snežane Đurišić svet portal svet
Svet

September 24, 2023 19:30

By

Snežana Đurišić iskreno o teškom životnom periodu: Znala sam da nešto nije u redu…

Oporavak Snežane Đurišić zbog gubitka supruga trajao je dugo

Pevačica Snežana Đurišić priznala je da se susrela sa depresijom nakon gubitka supruga. Zahvaljujući odlascima kod psihologa oporavila se.

Oporavak Snežane Đurišić

Foto: ATA images

Pevačica je istakla da je ona znala da nešto nije u redu jer joj je jako prijala samoća. Oporavak Snežane Đurišić je trajao dugo, a priznaje i da su joj i deca smetala. Odlazila je da radi i vraćala se kući gde je želela da stalno bude sama. Igrala je igrice i gledala serije, ali joj je bilo bitno da bude sama.

Snežana Đurišić otvorila dušu nakon gubitka supruga

“Izgubila sam brata, pa supruga, pa oca. Gubitak supruga je bio veoma surov i to mirenje sa nemoći koju čovek ima… Ja sam i borac i aktivna i spretna, i sve što poželim završim i sada sam posle 36 godina ostala bez svog supružnika. Imao je infarkt. Samo je bilo pitanje, kako to može da ga više nema. Ta nemoć je mene odvela u depresiju. Ceo život se na mene sručio. Godinu dana nisam mogla da ne zaplačem na pomen imena mog muža. Znala sam da dok to ne prođe da ne treba da idem negde.” – rekla je Snežana.

Oporavak Snežane Đurišić

Rajko Ristić

Pročitajte Priredila Vanji neprijatnost: Snežana Đurišić više nije ista, doktor se nije zaljubio u ovu ženu FOTO

Kako tvrdi, u tom periodu je u razgovoru sa prijateljicom koja je prošla kroz istu situaciju saznala za duhovnika kod kog je ona otišla. ističe da se razgovora sa njim uopšte ne seća, ali da je nakon razgovora osetila olakšanje. Takođe, odlasci kod psihologa su joj pomogli nakon godinu i po dana se osećala bolje.

“Postalo je bolje kada sam otišla na veselje da radim i nisam odmah otišla kući. To je išlo mic po mic. Prošle su četiri godine pre nego što sam pogledala čoveka sa kojim danas živim – rekla je Snežana Đurišić u emisiji “Ordinacija” na “RTS”.

AUTOR: SVET

IZVOR: RTS

FOTO: ATA images, Rajko Ristić