Sin Vanje Miloševića svet portal
Svet

February 18, 2024 20:45

By

Ovo mnogi neće želeti da čuju: Sin Vanje Miloševića rekao sve o maćehi Snežani

Sin Vanje Miloševića poštuje Snežanu

Pevačica Snežana Đurišić godinama je u skladnoj vezi sa uglednim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem. Par uspeva da odoli svim preprekama i spekulacijama koje im se nađu na putu.

Sin Vanje Miloševića svet portal

ATA IMAGES

Sin Vanje Miloševića nije poznat javnosti, ali izuzetno ceni Snežanu

Određene pojedinosti u vezi ovog poznatog para su dugo bile nepoznate javnosti s obzirom da porodica Snežaninog partnera se ne eksponira u javnosti.

Poznato je da Vanja ima već brak iza sebe i decu, ali malo ko je ikada video i upoznao nekog od njih. Jednom prilikom je na društvenoj mreži Tiktok osvanula fotografija sa jednog porodičnog slavlja na kojoj su pevačica i njen parner, kao i sin Vanje Miloševića. Ono što su mnogi pratioci odmah zapazilii jeste da Sale dosta liči na svog oca, pa su čak i plave oči iste Vanjine.

Pročitajte Veljko slomljen zbog smrti mlađeg brata, ovo mu je poručio

Sin Vanje Miloševića i Snežana Đurišić su u veoma dobrim odnosima, a pevačica ga je prihvatila kao da je njeno dete. Sale je brzo prihvatio Snežanu kao Vanjinu partnerku i svi funkcionišu kao skladna porodica.

Sin Vanje Miloševića svet portal

Tiktok printscreen

Prošle godine je Vanjin drugi sin Branislav postao otac još jedne devojčice kojoj su ponosni roditelji dali ime Elena čije je rođenje proslavljeno u velikom stilu. Najveće oduševljenje dogodilo se kada se Snežana Đurišić latila mikrofona i zapevala pesmu “Pepeljuga” koja se, zajedno sa drugim numerama posvećenim ćerkama, mogla čuti po nekoliko puta tokom večeri.

Pročitajte Snežana se potpuno promenila, Vanja je ne prepoznaje – Da li će posle svega ostati zajedno

Podsetimo, partner Snežane Đurišić je jednom prilikom za Grand ispričao kako je počela romansa sa pevačicom.

“Ja u neke stvari u životu verujem, a to je da nam je većina stvari predodređena u životu. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo vrlo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Jednom je gostovala na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli”, prisetio se ginelog koji nije odoleo da priđe pevačici kada je sreo na jednom događaju.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ata images, TikTok prinscreen, Bojan Vuković