Sin Veljka Ražnatovića svet novine svet portal
Svet

February 17, 2024 22:00

By

Veljko slomljen zbog smrti mlađeg brata, ovo mu je poručio

Pobeda Veljka Ražnatovića u Banjaluci ima posebno značenje

Veljko Ražnatović nokautirao je juče Pjotra Budžiševskog u finalu bokserskog spektakla u dvorani Obilićevo u Banjaluci.
Veljka je iz publike od porodice bodrila samo supruga Bogdana, dok je majka Ceca pratila prenos meča i na Instagramu kačila snimke.

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal

Ata images

Pobeda Veljka Ražnatovića posvećena prijatelju

Bogdana je pobrala sve komplimente svojim stajlingom. Ona je bila u crnoj haljini golih ramena i sa efektnom ogrlicom oko vrata. Nije joj bilo teško da uprkos blagoslovenom stanju prati meč u prepunoj dvorani i navija za svog muža.

“Smatram da sam dominirao od prvog zvuka gonga i da protivnik nije imao ni promil šanse. Uvek idem na pobedu, ali u Banjaluci uvek imam poseban motiv i pred ovom fenomenalnom publikom poraz nije opcija. Bio je ovo pravi spektakl i daću sve od sebe da ponovo radim meč u Banjaluci”, rekao je Ražnatović nakon što je upisao svoju 16 pobedu u profi ringu.

Pročitajte Umesto Brene na binu izvela NJU – Prija bi bez nje bila niko i ništa, njoj je za sve zahvalna VIDEO

Pobeda Veljka Ražnatovića je sve ganula, posebno kada je izjavio da je želi posvetiti svom “bratu” Žarku Ećimu koji više nije sa nama.

Žarko je bio veoma blizak Veljkov prijatelj, a stradao je pre dve godine od teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u samom centru Banjaluke.Lekari su se 20 dana borili za njegov život, ali mladić nije uspeo da se izvuče.

Veljko i Anastasija Ražnatović suočili su se tada sa velikim gubitkom, a na svom profilu Veljko se potresnim rečima oprostio od dugogodišnjeg prijatelja.

“Posljednji pozdrav mom mlađem bratu. Voli te tvoj brat najviše na svijetu. Neka ti Bog otvori vrata raja jer si bio najbolji čovjek koga poznajem. Mnogo te voli brat”, napisao je Veljko uz zajedničke fotografije.

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal

Instagram printscreen

Žarko Ećim je inače sin Ljubana Ećima, bivšeg zamenika načelnika Centra državne bezbednosti Republike Srpske, a sa Veljkom i Anastasijom bio je prijatelj još od detinjstva. Dodatno su se zbližili kada je Veljko par godina proveo u Banjaluci gde je studirao i završio Visoku školu za primenjene i pravne nauke.

Veljko u majci Ceci ima vatrenog navijača, a kada je počeo da se bavi ovim sportom mnogi su je pitali kako može da gleda da joj sina udaraju.

Pročitajte Usred napada na Cecu oglasio se Veljko Ražnatović: Posle njegovih reči retko ko će smeti da ih uzima u usta

“Naravno da mi je neprijatno kad gledam da neko udara Veljka. S druge strane i njegov protivnik je dete, majka je i njega rodila”, objasnila je tada Ceca.

Pobeda Veljka Ražnatovića svet portal

Instagram printscreen

Uz Veljka dok se bori u ringu, uvek je i tetka Lidija, a u publici redovna je bila i Anastasija dok se nije odselila u Sevilju.

“Uvek jedno te isto. Tetka mi se uvek moli tokom meča, a sestra kaže: ‘Ja nisam ni sumnjala.’ Oni me potpuno shvataju, razumeju da je to moj put”, rekao je jednom prilikom Veljko i tada dodao da boksom planira da se bavi do svoje 33. godine.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram