Sinovi Veljka Ražnatovića svet portal
Svet

February 8, 2024 20:50

By

Usred napada na Cecu oglasio se Veljko Ražnatović: Posle njegovih reči retko ko će smeti da ih uzima u usta

Objava Veljka Ražnatovića poruka je za sve koji ga mrze

Porodica Ražnatović ako ne najpoznatija, onda sigurno jedna od najpoznatijih u našoj zemlji i upravo zbog toga su često na meti komentara, što nepozantih, što poznatih ličnosti. Jedna od onih koja ih često potkači je Jelena Karleuša, koja i danas nije imala lepe reči za Cecu. Međutim, objava Veljka Ražnatovića na Instagramu je odgovor i Jeleni, a i svima koji prozivaju njegovu porodicu.

Objava Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

– Ako imate problem sa mnom, nazovite me. Ako nemate moj broj, to znači da me ne poznajete dovoljno dobro da biste imali problem sa mnom – stoji u objavi koju je podelio Veljko.

Pročitajte Bogdana i Veljko su u ovoj kući u Titelu pronašli mir – Komšije ne štede reči govoreći o njima

Iako je oduvek imao potrebu da zaštiti i sestru i majku, Ceca nikada nije dozvoljavala da se Veljko meša u njene sukobe sa bilo kim. Zbog toga nikada nije reagovao na prozivke koje su upućivane na račun njegove porodice.

Objava Veljka Ražnatovića svet portal svet

Instagram

A, da bi se zaštitio i od loših ljudi i od loših komentara, Veljko se sa suprugom Bogdanom preselio u Titel, gde se trenutno priprema za meč koji mu predstoji.

– Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina… Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova – rekao je Veljko nedavno.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM