Unuk Cece Ražnatović svet novine svet portal
Svet

November 21, 2023 10:30

By

Bogdana i Veljko su u ovoj kući u Titelu pronašli mir: Komšije ne štede reči govoreći o njima (foto)

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu idealna za porodicu

Bogdana i Veljko Ražnatović otkad su dobili prvog sina žive u Titelu, rodnom mestu bokserove supruge. A, tamo su, kako Veljko sam priznaje pronašli mir koji je potreban i njima i njihovoj deci koju žele da zaštite od medija. Kuća Bogdane i Veljka omogućava upravo to. Smeštena je na bregu sa koga se pruža prelep pogled na vojvođansku ravnicu, a s obzirom na to da je dvorište ogromno, Ražnatovići su malo izolovani od komšija.

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu svet portal svet tabloid svet

Youtube printscreen

– Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan… Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim svoju decu tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim – rekao je Veljko ranije kada su ga pitali zašto se preselio u Titel.

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu poseduje sve što im je potrebno

Ogromno dvorište idealno je za Bogdanine i Veljkove sinove, a u njemu uživaju i Bogdanini sestrići, Bojanini i Mirkovi sinovi, koji ih često posećuju. Iako je odlučio da se preseli u malo mesto Veljko je deci i supruzi obezbedio maksimalan komfor, pa je tako pre nekoliko godina ozidao i veliki bazen u kome uživaju kako njegovi klinci, tako i deca iz komšiluka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdana Ražnatović (@bogdanaraznatoviiic)

A, komšije o Veljku i Bogdani imaju samo reči hvale.

– Divni su, druže se i sa našom decom. Veljko često prolazi ovuda, jako je kulturan i fin. Ima velike pse, znaju da budu glasni i laju, pa uvek pita najbliže komšije da li im to smeta. Komšinica do njih mu je jednom prilikom izjavila kako voli pse, ali da joj se ne sviđaju ti ogromni psi, kao što su njegovi, već da bi ona volela malu kucu. Veljko joj je nakon nekoliko dana kupio malog psa, mislim da je maltezera uzeo. Ona se toliko vezala za njega…I mi nismo mogli da verujemo da je on toliko fin – ispričala je komšinica koja živi u blizini kuće Bogdaninih roditelja.

Pročitajte Bogdana i Veljko čekaju trećeg sina – Ražnatović otkrio kako će se zvati njihov naslednik

Komšija čije dvorište gleda na Veljkovo, kaže da svakog dana mahnu jedan drugom kada se ugledaju.

– Veljko je kao čovek odličan, kao komšija je super. Uvek se javi, popriča, nije uobražen nimalo. Cecu slabo viđam. Meni se čini da on mnogo trenira, jer u kući ima salu za trening i teretanu – kaže jedan od komšija.

Kuća Bogdane i Veljka u Titelu svet portal svet tabloid svet

Kao što je komšija i rekao, Veljko je jednu prostoriju u domu uredio kao teretanu koja mu je neophodna zbog njegove bokserske karijere koju i više nego uspešno gradi.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM