Kuća porodice Rodić svet portal svet tbolid svet
Svet

November 9, 2023 17:12

By

Veljkovi tast i tašta imaju najveću i najlepšu kuću u Titelu: Posle renoviranja izgleda kao iz bajke (foto)

Kuća porodice Rodić renovirana je posle Bogdanine udaje

Porodica Rodić iz Titela došla je u žižu javnosti kada se njihova najmlađa ćerka Bogdana udala za Veljka Ražnatovića. Nešto kasnije i Bojana je stupila u vezu, a potom i brak, sa sinom Goce Božinovske, pa je interesovanje medija za njih postalo još veće. Zbog toga je i kuća porodice Rodić u Titelu često meta znatiželjnih pogleda.

Kuća porodice Rodić svet portal svet tbolid svet

Rajko Ristić

Danijela i Bogdan Rodić važe za vredne, skromne i čestite ljude, tako su vaspitali i svoje tri ćerke – Natašu, Bojanu i Bogdanu, pa ne čudi što u svom mestu važe za porodicu za primer. Oduvek su se bavili poljoprivredom i uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, a zarađeni novac ulagali su u porodičnu firmu i kuću.

Pročitajte Majka Bogdane Ranatović više ne liči na sebe – Gubitak kilograma, promena frizure i moderna garderoba učinili je drugom ženom

U Titelu su izgradili višespratnicu za koju mnogi kažu da je najlepša i najveća u tom mestu. Kuća porodice Rodić ističe se belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa. Unutrašnjost njihovog doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku – od mermernih podova do skupocenih kristalnih lustera.

Kuća porodice Rodić svet portal svet tbolid svet

Blic TV printscreen

Samo nekoliko godina ranije, kada se Bogdana udala za Veljka, dom Rodića izgledao je potpuno drugačije. Fasada na kući bila je zelena u kombinaciji sa žutom fasadnom ciglom, kakva je bila i ograda oko ogromnog dvorišta. No, unutrašnjost je izgledala isto kao i sada.

Kuća porodice Rodić svet portal svet tbolid svet

Blic TV printscreen

Roditelji poznatih sestara pri promeni ograde odlučili su se za onu koja će njihovo dvorište zaklanjati od znatiželjnih pogleda, kako bi svojim unucima, koji su im česti gosti, omogućili da se igraju u miru.

Kuća porodice Rodić svet portal svet tbolid svet

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, BLIC TV PRINTSCREEN