Mlađi unuk Cece Ražnatović
Svet

April 17, 2023 15:10

By

Majka Bogdane Ražnatović više ne liči na sebe: Gubitak kilograma, promena frizure i moderna garderoba učinili je drugom ženom

Majka Bogdane Ražnatović potpuno promenila imidž

Bogdana i Veljko Ražnatović danas su postali roditelji još jednog dečaka, kome su dali ime Krstan. A, srećnu vest ispred porodilišta dočekale su nasmejane bake, Ceca Ražnatović i Danijela Rodić, koje nisu krile radost zbog dolaska prinove.

Pročitajte Porodila se Bogdana Ražnatović, rodila malog džina – Ceca ne krije sreću zbog dolaska unuka FOTO 

Majka Bogdane Ražnatović

Ata images

I dok su svi komentarisali Krstanov dolazak na svet, mi nismo mogli a da ne primetimo potpunu trasformaciju Cecine prije. Naime, majka Bogdane Ražnatović ispred porodilišta se pojavila znatno mršavija nego ranije i sa nešto svetlijom kosom. A, ova promena učinila je da Danijela izgleda mlađe nego pre.

Pročitajte Ovako izgleda praznična bajka koju je Danijela Rodić priredila unucima

Majka Bogdane Ražnatović

Ata images

Pored toga, majka Bogdane Ražnatović bila je i veoma moderno obučena. Svileni komplet i mokasine koje su potpuni hit ovog proleća učinili su da Veljkova tašta izgleda znatno mlađe nego ranije.

A, kako je Danijela Rodić izgledala pre nekoliko godina, kada je ispred porodilišta čekala vest o rođenju prvog unuka, možete pogledati na fotografiji ispod.

Majka Bogdane Ražnatović

Ata images

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES