Sin Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

November 20, 2023 15:28

By

Bogdana i Veljko čekaju trećeg sina: Ražnatović otkrio kako će se zvati njihov naslednik (foto)

Treći sin Veljka Ražnatovića nosiće ime srpskog kneza

Veljko Ražnatović sve je iznenadio svojom objavom na Instagramu kada je objavio fotgrafiju sinova Željka i Krstana uz koju je napisao da će dobiti brata.

– Stiže još jedan bata – napisao je Veljko.

Iako nije poznato kad stiže treći sin Veljka Ražnatovića poznato je kako će se zvati.

Treći sin Veljka Ražnatovića svet portal svet tabloid svet

Instagram

Posle Krstanovog rođenja bokser je objasnio zašto je njegov mlađi naslednik dobio baš to ime.

– Krstan je posebno staro srpsko ime. Unikatno je, nije često ime, što je svakako još je bolje za nas – rekao je Ražnatović, a dodao je da je već smislio ime i za trećeg dečaka.

– Ako bude i treći sin zvaće se Lazar. Biće sve srpska imena. Kome se ne sviđa nek promeni kanal – rekao je Veljko šaljivo u emisiji “Ekskluzivno”.

Pročitajte Veljko Ražnatović doživeo neviđenu transformaciju, ni Bogdana ga neće prepoznati

Otkad je dobio prvog naslednika Veljko se iz Beograda preselio u Titel, jer čini sve da svojim naslednicima obezbedi što mirniji i kvalitetniji život.

– Što dalje od javnog sveta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan… Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ih tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim – rekao je Veljko ranije.

Treći sin Veljka Ražnatovića svet portal svet tabloid svet

Ata images

Ražnatović je tada istakao da bi voleo da njegovi sinovi budu sportisti kao što je i on, te da će činiti sve kako bi ih usmerio ka pravim vrednostima.

 

 

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, ATA IMAGES