Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića svet portal svet
Svet

February 16, 2024 09:00

By

Umesto Brene na binu izvela NJU: Prija bi bez nje bila niko i ništa, njoj je za sve zahvalna VIDEO

Borka Mihajlović na Prijinom nastupu rasplakala sve

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je večeras treći, uzastopni koncert u Osijeku. Na oduševljenje publike, Borka Mihajlović na Prijinom nastupu bila je gost iznenađenja. Majka Aleksandre Prijović takođe je pevačica, što je javnosti odavno poznato.

Photo: M.M./ATAImages

Borka Mihajlović na Prijinom nastupu – Svi su plakali

Priju su preplavile emocije, pa je na sceni pustila suze radosnice.

Pročitajte Nada Topčagić raskrinkala Cecu – Otkrila kako je živela i šta je sve radila pre braka sa Željkom

– Hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu – kazala je Borka, pa je počela da peva, što je publika ispratila ovacijama.

Photo: M.M./ATAImages

Borka Mihajlović na Prijinom nastupu – Majka i ćerka ukrstile glasove

– Molim vas, najveći aplauz za moju majku! Ovo je za mene posebna noć. Ona je uvek tu. Uvek sam razmišljala u kom bi gradu mogla sa mnom da zapeva… Jako sam ponosna što je to baš ovde! Hvala ti na svemu što si mi pružila u životu – ispričala je Aleksandra pred svima.

Pročitajte Više ga ne krije – Sin Aleksandre Prijović pred kamerama govorio o majci VIDEO

Pevačica je, podsetimo, odrasla u Belom Manastiru, koji je 30 kilometara od Osijeka, zbog čega je rešila da poseti rodnu kuću i prespava u njoj.

Photo: M.M./ATAImages

– Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća – ponosno je istakla Prija nedavno i dodala:

Pročitajte Aleksandra Prijović u rodnu kuću nije uložila ni dinar, jedna situacija promenila je sve FOTO

– Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna.

@extrafm Specijalna gošća na trećem koncertu bila je Aleksandrina mama, Borka 🥹❤️ #extrafm #aleksandraprijovic #live #concert #osijek #fyp #foryoupage ♬ original sound – Extra FM

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: M.M. / ATA images