Prošlost Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

February 15, 2024 16:00

By

Nada Topčagić raskrinkala Cecu: Otkrila kako je živela i šta je sve radila pre braka sa Željkom

Prošlost Cece Ražnatović raskrinkala njena koleginica

Nada Topčagić poznaje Cecu Ražnatović od njenih početaka, a uprkos tome što ih je život odveo na različite strane, njihov kontakt obnovljen je posle mnogo godina. Nada je, inače prošle godine na Instagramu objavila fotografiju iz 1995. godine, sa venčanja Cece i Željka, koja je dobila brojne lajkove. Prošlost Cece Ražnatović dirnula je i samu folk divu, pa je fotografiju takođe podelila u vidu storija. Tako su ponovo stupile u kontakt i, kako Nada za pink.rs priča, na obostrano zadovoljstvo ugovorile viđanje posle mnogo vremena.

NAda Topcagic

RAJKO RISTIĆ

– Evocirala sam uspomene tog dana i, eto… Nju je odveo život. Ceca… Ako iko o Ceci sve zna, ja znam! Počeci njeni su bili sa mnom, baš onako njeni dani neki, devojački… Evocirali smo na Instagramu uspomene pre neki dan, zvala sam je da se vidimo, da se ispričamo o svemu tome.

Pročitajte Ljubav s Tonijem Bijelićem je – Veo misterije oko odnosa Nede Ukraden i muža Dragane Mirković 

– Lajkujem joj neke stvari, ona meni, međutim neko veče joj šaljem poruke na Instagramu, ona meni, dogovorili smo se da pričamo o uspomenama, rekla mi je: ‘Draga, javljam ti se da se vidimo – otkrila je Nada tada uz reči, da nikome ne da da bilo šta ružno govori o Ceci.

Prošlost Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

– Kad mi neko kaže da je protiv Cece, oči vadim! Znam je kao devojčicu, prvog momka njenog, znam sve! Ubijam za Cecu, sve o njoj znam iz detinjstva! Ne dam ništa loše da se kaže.

Ipak, Nada ne krije da se, prema njenom mišljenju, Ceca prilično promenila u odnosu na period kada su bile nerazdvojne.

Prošlost Cece Ražnatović svet portal svet

Rajko Ristić

– Ja bih njoj zamerila neke stvari, ali to ću joj lično, u četiri oko. Mladolika je, mlada, lepa, zgodna, a ide barabar sa Anastasijom, e to je meni… (smeh). Gledam im sliku, ne mogu nekad da prepoznam koja je koja!

Topčagićka je istakla da je upućena i u Cecin život pre Željka, kako profesionalni, tako i privatni.

Prošlost Cece Ražnatović – Bila je veliko derište

– Ceca je bila patrijarhalna devojčica, otac išao svuda sa njom. Pre Željka, pre, taj njen život… Bila je veliko derište. Pevamo pod šatorom, cela estrada, Smederevska Palanka… Dolazi jedan čuveni kafendžija, Rade Jeremić, pevamo sad svi mi i kaže on:”Nado, je l’ može jedno devojče da otpeva par pesama, ja sam dobar sa njenim roditeljima?” Tada upoznajem njene roditelje, Cecu… Od tad se nikad nismo rastale.

NADA TOPČAGIĆ

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevamo do kasno, pa posle toga ona kreće u školu, ispite ima. Poklonila mi je minđuše kada je imala 16 godina, i danas ih čuvam, tačno znam gde su – priseća se Nada, koja decenijama već žali što jednu stvar nije ispunila Ceci, onda kada ju je za to molila.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: PINK.RS, KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, IVAN VUČIĆEVIĆ,