Ceca i Haro Samardžić
Svet

August 14, 2023 12:36

By

Ceca prvi put progovorila o vezi sa Harom Samardžićem: Ne krije kako je sve počelo i zašto se završilo

Ceca i Haro Samardžić bili su u vezi, ona teka sad sve potvrdila

Dino Merlin je nedavno govorio o tome kako je nastala pesma “Beograd” i zašto je otpevala baš Ceca Ražnatović. Tom prilikom je pomenuo i Haru Samardžića, za koga se šuškalo da je pre Arkana bio u vezi sa folk divom. Međutim, Ceca nikada to nije potvrdila, sve do sada.

Pročitajte Pozadinu Cece Ražnatović danas svi komentarišu – Zar je za ovo dala 36.000 evra FOTO 

Ceca i Haro Samardžić

Ata images

– Dino Merlin je za mene namenski napravio jednu pesmu, a to je “Zaboravi“. Kada smo se mi sreli kao što je on rekao, tada, zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao. Dino Merlin i ja smo se sreli u hotelu u Švajcarskoj, sećam se svake rečenice tada. Doneo je “Zaboravi“, koja mi se odmah dopala. Nakon toga mi je rekao: “Doneo sam jednu pesmu koja je duetska, ali ja ne mogu da je snimim zbog poznate situacije u tom momentu. Ali pošto ti imaš najspecifičniju emociju u glasu, mislim da ćeš ti jedina to znati da doneseš“ – rekla je Ceca pa nastavila:

Pročitajte Sud u Beogradu presudio Dinu Merlinu – Ovo je istina o njegovom govoru mržnje prema Srbima 

Ceca i Haro Samardžić

Foto: Ata images

– Meni je to jako imponovalo kada mi je on to rekao, pogotovo devojci koja ima 20 godina. Uzela sam pesmu “Beograd“, iako je bila duetska. Donela sam tu pesmu u Beograd, kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, međutim to se njima nije dopalo. “Zaboravi” da, ali “Beograd“ ne. Međutim, ipak sam odlučila da na albumu “Fatalna ljubav“ ubacim pesmu “Beograd“. U svemu mi je pomogao Oliver Mandić, jer u tom trenutku nije bilo dela: “Ovo sećanje, ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me…“. Tu smo dopisali muziku i tekst, sklopili smo sve i to je postao hit za sva vremena. To je istinita priča, možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam – započela je Ceca i priznala da je trebalo da ona i Dino Merlin ponove saradnju, ali do toga nije došlo.

Pročitajte Ceca Ražnatović se zamerila Gudeljima, Nemanja jasno stavio do znanja – Preko mog praga neće

Ceca i Haro Samardžić

Ata images

– Jednom prilikom sam se nakon svega čula sa Merlinom, početkom 2000-ih. Trebali smo ponovo nešto da sarađujemo, međutim, posle se nikad nismo više čuli. Lepo smo pričali, razgovarali… Interesantno je da mi je sve pesme Dino poklonio. U trenutku kada su izlazile pesme, nisam smela da uzmem rizik na sebe i da ga potpišem. To jesu njegova dela i ne može niko da spori. Tada su bile usijane glave i nisam želela Merlinu da pravim probleme. Razmišljala sam da čoveka ne dovedem u bilo kakav problem – rekla je folk diva detaljno objašnjavajući kako je počela i završila se njena saradnja sa Dinom Merlinom, a ujedno je potvrdila i da su Ceca i Haro Samardžić zaista bili u vezi.

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES