Nemanja i Anastasija Gudelj
Svet

August 4, 2023 20:45

By

Ceca Ražnatović se zamerila Gudeljima, Nemanja jasno stavio do znanja: Preko mog praga neće…

Odluka Nemanje Gudelja ispoštovana je

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj verili su se na Ibici pre mesec dana, ali tom tajnom činu nisu prisustvovali ni članovi porodice Gudelj, ali ni Ražnatovići. Iako je Anastasija želela da njeni najbliži taj trenutak proslave sa njima, Nemanja se navodno nije složio.

Pročitajte Nemanja Gudelj je nekada bio lepotan, a ona mu je bila najveća ljubav – Stara fotografija sve govori

Odluka Nemanje Gudelja

Ovo je odluka Nemanje Gudelja

Pošto njegova porodica nije u bliskim odnosima sa Anastasijom i Cecom, Nemanja je smatrao da je najbolje da njih dvoje budu sami, što je Cecu pogodilo.

– Nakon što je Anastasija izgubila bebu, Nemanja je rešio da je zaprosi i time joj pokaže da je uz nju šta god da se desi. I to je bio divan gest. Oni su mesec dana ćutali da su se verili jer nisu želeli da se o tome javno priča, što zbog bola koji su pretpeli što zbog Anastasijine porodice kojoj je teško palo što u tom momentu nisu bili uz nju. Nemanja je taj čin dugo planirao, a iako su svi su znali šta se sprema on je odlučio da nikog ne zove.

Pročitajte Nakon tragičnog gubitka bebe, Cecina naslednica pokazala prsten – Nemanja Gudelj verio Anastasiju VIDEO 

Odluka Nemanje Gudelja

Instagram

– Njegova majka i sestra iz nekog razloga ignorišu snajku, pa je nekako bilo razumno da ni Ceca, ni Veljko, a ni tetka Lidija ne treba da budu prisutni, kad već njegovi nisu. Cecu je to malo pogodilo jer je kao majka u tom bitnom momentu želela da bude uz ćerku, ali naravno da se nije mešala, niti prigovorila zetu. Njih dvoje pripremaju i svadbu, a Ceca je rekla kako je njihova stvar kako će to organizovati, ali da će im pomoći ako to zatraže od nje – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Pročitajte  Gudelj nikad srećniji – Anastasija podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu, oglasila se i Ceca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Ceca je priznala da se hrabro držala i da je ipak na neki način prisustvovala veridbi

– Nije bilo suza. Ja na te stvari ne plačem, čak nije bilo ni radosnica. Jednostavno, samo se radujem. To je bio intimni čin između njih dvoje. Ja sam gledala preko videa – otkrila je Ceca.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images