Ana Nikolić povukla optužbe
Svet

July 4, 2023 11:45

By

Udarac od kog se nikada neće oporaviti: U jeku skandala, Rasta uzeo ćerku Ani Nikolić FOTO

Rasta uzeo ćerku u jeku Aninog skandala

Javnost je zanemela pred snimkom koji je u subotu preplavio društvene mreže a na kojem se vidi Ana Nikolić u krupnom kadru sa kraterima po licu kako moli svog doskorašnjeg menadžera da joj pozajmi novac. Pale su teške optužbe sa obe strane, a pevačica se našla u centru skandala, međutim ono što mnoge zanima jeste gde se ovih dana nalazi njena i Rastina ćerka Tara.

Pročitajte: Nije se ljubav potrošila – Ana Nikolić sa knedlom u grlu priča o Rasti, da li je to pomirenje na vidiku

Rasta uzeo ćerku

TikTok

Muzička zvezda je u međuvremenu otišla u Paraćin odakle je poreklom, i od tada se ne oglašava, a njen bivši suprug nije hteo da komentariše ništa o njoj za medije. U međuvremenu mediji su stupili u kontakt sa majkom pevačice koja je na odmoru, tako da je kratko rekla da nema komentar i da trenutno nije u zemlji.

Pročitajte: Ana Nikolić neprepoznatljiva – Neviđena transformacija pevačice a rekli su da neće doživeti oktobar FOTO

Rasta uzeo ćerku

N. Kostić

Sa druge strane je Rasta uzeo ćerku da bude kod njega izvesno vreme dok se prašina koja se podigla oko Nikolićeve ne smanji.Reper je na Instagram nalogu objavio fotografiju naslednice koja uživa u njegovom stanu na Vračaru i pokazao da je uvek tu za ćerku, te da zajedno provode vreme dok Ana vreme provodi daleko od svih boreći se sama sa problemima koji su je opkolili.

Pročitajte: Ani Nikolić nikad nije bilo teže, ni rođena majka nije uz nju – Evo šta je rekla o odnosu sa ćerkom

Rasta uzeo ćerku

Instagram

Imajući u vidu stanje pevačice koje je ovih dana tena broj jedan, verujemo da će u narednom periodu Anina i Rastina ćerka biti više sa tatom, što je i bolje za sve dok se Nikolićeva malo ne povrati i reši psihičke probleme.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević