Nastup Ane Nikolić
Svet

March 13, 2023 15:45

By

Ana Nikolić neprepoznatljiva: Neviđena transformacija pevačice a rekli su da neće doživeti oktobar FOTO

Nastup Ane Nikolić prošao je fenomenalno

Ana Nikolić pre nekoliko dana imla je nastup u Zagrebu u klubu Mint a publika je oduševljeno uz velike ovacije došla da je podrži. Iako je prečesto osuđivana zbog ispada na Insatgramu, Ana Nikolić velika je zvezda koju i danas žene mahom obožavaju.

Pročitajte: Nije se ljubav potrošila – Ana Nikolić sa knedlom u grlu priča o Rasti, da li je to pomirenje na vidiku

DRAGAN GAJIĆ

Muškarci su je svrstavali među 5 najprivlačnijih pevačica kada je žarira i palila hitom “Januar, januar!”

Budući da se nedavno često oglašvala na Instagramu i da su je mnogi napadali zbog života koji vodi, pop diva na nedavnom nastupu u Hrvatskoj pokazala je da je i dalje strastvena, puna elana i života. Ustremljena na misiju da otpeva sve svoje hitove i uživa zajedno sa svojom definitivno je bila uspešna.

Pročitajte: Ana Nikolić otvorila dušu – Imam traume od brata, dolazio mi je na vrata, lupao

DRAGAN GAJIĆ

Ana je neprepoznatljiva stigla na binu, prikladno obučena za ovaj događaj. Na sebi je imala kombinezon od čipke koji je bio prekriven crnom suknjom koja se vezivala oko struka. Kosu je zakačila u visoki rep – jednu od njenih najprepoznatljivijih frizura koju je furala tokom čitave karijere – u spotovima i nastupima.

Pročitajte: Rasta joj ovo neće oprostiti – Ana Nikolić puca od ponosa, konačno pokazala ćerku FOTO

DRAGAN GAJIĆ

Atmosfera je celo veče bila užarena, Ana nije silazila s bine do kraja. Čini se da se Ana konačno ozdigla iz svih spekulacija i da je u ćerkici Tari, kao i uvek videla veliku motivaciju da se ponovo vrati u vrh najlepših i najcenjenijih.

Pročitajte: Ne može niže – Ana Nikolić ponovo u jeku skandala,Tara joj ovo neće oprostiti FOTO

DRAGAN GAJIĆ

– Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utiču na aninu „krnju ličnost“ na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje… Ljudi, zar ne postoji niko ko će pomoći ovoj nesrećnoj ženi – napisala je Jelena a za samo nekoliko nedelja desio se neviđeni obrt. Koncert koji je zakazala za 7. oktobar svi čekaju sa nestrpljenjem…

Samo napred Ana!

 

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ / IVAN VUČIĆEVIĆ