Venčanica Anastasije Ražnatović
Svet

18 јуна, 2023 12:30

By

Bol za bebom ne prolazi: Anastasija i Gudelj spas su potražili u veri, Cecina ćerka ne liči na sebe FOTO

Fotografija Anastasije i Gudelja sa sveštenikom raznežila svakog

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj žive njihovu ljubav koja je svakim danom sve jača već više od godinu dana. Planirali su intimnu ceremoniju venčanja za jul mesec s obzirom na to da je mlada pevačica bila u blagoslovenom stanju, međutim svi snovi su im se srušili u trenu. Cecina ćerka izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće, a mladi par je to jako teško podneo.

Pročitajte: Posle gubitka bebe i teških dana, Anastasija ostavila Gudelja – Vratila se u porodični dom, Ceca otkrila detalje

Fotografija Anastasije i Gudelja

Instagram

Nedavno su doputovali iz Španije za Srbiju gde će biti zajedno, pa će Anastasija ostati u porodičnom domu kada Nemanja bude imao profesionalne obaveze sa reprezentacijom i pripreme sa klubom. Kako je istakla njena mama Ceca prija joj da posle skoro šest meseci boravi kući gde je okružena najmilijima a posebno bratancima Željkom i Krstanom.

Pročitajte: Đorđe Kuljić jednim potezom rekao šta misli o Anastasijinom gubitku – Ova fotografija govori sve

Fotografija Anastasije i Gudelja

I dok pokušavaju da se pomire sa istinom,  Tasa i Gudelj spas su potražili u veri. Pre izvesnog vremena posetili su manastir Ostrog, a sada su otišli u posetu sveštenom licu. Otac Predrag Popović na društvenoj mreži Instagram veoma je aktivan i prati ga preko 300 000 ljudi. On sa svojim pratiocima svakodnevno deli savete u vezi sa verom i pravoslavljem, a sada je podelio da su ga posetili upravo ovo dvoje mladih.

Pročitajte: Uživa u Anastasijinom porazu – Objava Olivere Gudelj dokazuje pobedu nad Ražnatovićima FOTO

Fotografija Anastasije i Gudelja

Instagram

Odgovornost prema svetu je velika. Onaj ko nije odgovoran, to je onaj koji ne voli. Kada voliš onda se sam stavljaš ispred drugog i to shvataš kao odgovornost ljubavi. Mladi danas žele ljubav bez odgovornosti. Ne znam ko ih je prevario da to tako može. Nema sreće u tome. Zato mi je uvek drago kad upoznam one koji se iskreno vole i shvataju svoje uloge u ljubavi, braku i svetu. Nemanja i Anastasija su divan par i siguran sam da ih zmije životne neće namamiti u neki pogrešan smer. Kako sam tako siguran? Pa upravo zato jer su odgovorni prema Bogu, jedno prema drugome i prema pozivima kojima se bave – naveo je otac Predrag Popović, jerej SPC.

Pročitajte: Anastasija u tajnosti boravila u manastiru – Gubitak bebe je potpuno uništio, sad je mršava i neprepoznatljiva FOTO

Fotografija Anastasije i Gudelja

Instagram

Imamo mi divnu omladinu i divne mlade ljude koji su zvezde svojih roditelja i Boga, i neka ih i On sve čuva i vodi kroz život. Mislim da je konačno došlo vreme da se vratimo na prave vrednosti, a to ćemo moći ako priče nas starijih mlađi primene. Zato se vi stariji ne srdite na mlađe i kad nešto pogreše, već da ih podržimo u dobrom trudu njihovom. Mladost ostaje na svetu dok u starosti se bere plod mladosti. Molimo se za mlade da bi se oni molili za nas. Jer uzalud je naš trud ako seme ne valja. Uzalud se ore i zemlja sprema ako je seme jalovo. Svako seme koje u sebi nema klicu Boga je jalovo i bačeno uzalud u zemlju. Zato kad vidimo da mladi idu za Bogom u ime ljubavi, odajmo počast tome i objavimo svetu, jer je tako ugodno Bogu našemu. Amor omnia vincit! Ljubav pobeđuje sve! – fotografija Anastasije i Gudelja sa ocem Predragom imala je ovaj emotivni opis.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram