Kuća Lidije Ocokoljić
Svet

June 16, 2023 10:37

By

San o velikoj i srećnoj porodici se zauvek srušio: Ceca saopštila tužne vesti u vezi sestre Lidije

Sestra Cece Ražnatović seli se iz pevačicine vile

Večeras će se emitovati nova, 37. epizoda Ceca šoua, u kojoj je folk diva otkrila da u njenom domu slede velike promene u narednom periodu. Sestra Cece Ražnatović će se odseliti iz pevačicine vile, posle dve decenije zajedničkog života s pevačicom, dok Anastasija planira preseljenje u Španiju.

Pročitajte Prst u oko na bitan datum – Olivera se ipak oglasila čestitkom koja je Ceci upropastila rođendan FOTO 

Sestra Cece Ražnatović

Blic TV

Bila sam sa mojom divnom drugaricom Lucijom i sestrom Lidijiom na večeri. Pozvala je zbog izuzetno divnog povoda, a to je zato što je njen sin diplomirao na medicini. Ima još dve ćerke koje su mlađe i koje su se odlučile za medicinu – rekla je Ceca, a potom otkrila kakvi su planovi njene ćerke za naredni period.

Pročitajte Slavlja je ipak bilo – Ceca proslavila pedesti rođendan u najlepšem društvu, stajlingom oduševila FOTO 

Sestra Cece Ražnatović

Ata images

– Uželela se Beograda, nije videla porodicu šest meseci. Mene pre tri meseca kada smo Željko i ja otišli da je vidimo. Biće sad tu u Beogradu, jer Nemanja odlazi sa reprezentcijom, pa onda sa bratom i sa snajkom i Dragim… Idu oni omladina negde na odmor. Pa će opet sa Nemanjom negde, pa onda on ide na pripreme u Ameriku i mlada gospođica, još uvek Ražnatović, dolazi kod svoje mame i tetke. Rekla je da ide sa tetkom na Kipar da uživa još malo – kaže Ceca i dodaje:

Pročitajte  Ceca godinama krije svoje pravo lice, ali devojka kojoj je bila mentorka više ne želi da ćuti – Ovo je prava istina

Sestra Cece Ražnatović

Instagram

– Ja svojoj deci dajem apsolutnu slobodu, sad kad su već stasali, stabilni. Veljko već dvoje dece, šta će mu mama – kaže Ceca u emsiji “Ceca show” na Blic Tv.

IZVOR: BLIC