Majka Cece Ražnatović
Svet

June 15, 2023 13:20

By

Slavlja je ipak bilo: Ceca proslavila pedesti rođendan u najlepšem društvu, stajlingom oduševila FOTO

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović obeležen sa fanovima

Folk diva Ceca Ražnatović juče je napunila pedeset godina. Iako je tim povodom bila predviđena velika proslava, nažalost, to se nije desilo zbog toga što su Anastasija i Nemanja pre samo nekoliko dana izgubili bebu. Ipak, oni koje vole pevačica nisu mogli da dozvole da pedeseti rođendan Cece Ražnatović prođe tek neobeležen.

Pročitajte Ceca od rane zore u suzama – Anastasijina rođendanska čestitka je potpuno slomila VIDEO

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović

Instagram printscreen

Zbog toga su se njeni brojni fanovi okupili ispred vile u Ljutice Bogdana, gde su pripremili iznenađenje za pevačicu. Baloni kojima je bilo ispisano Cecino ime,cveće, crveni dim, torta, pokloni… Sve to je sačekalo folk divu kada je iz svog doma izašla u pratnji unuka Željka.

Pročitajte Anastasija i Gudelj stigli na Cecinu rođendansku žurku – Pevačica dobila neverovatan poklon FOTO 

Folk diva nije krila oduševljenje onim što ju je dočekalo ispred kuće. Sa svim fanovima se srdačno pozdravila i zahvalila im na svemu što su joj priredili. A, oni nisu krili oduševljenje Cecinom lepotom i spontanošću. I zaista, folk diva se sa fanovima srela u opuštenom, kućnom izdanju, sa nonšalantno vezanom kosom. No, ne može da se ne primeti da je Ražnatovićka najlepša bez šminke.

Pročitajte Bol za unukom ih je ponovo zbližio – Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

Pedeseti rođendan Cece Ražnatović bio je razlog da joj putemm Instagrama video čestitke pošalju brojni prijatelji i kolege, a jedna je stigla čak i od Rašida, vozača Nemanje Gudelja.