Fotografija Cece i Olivere Gudelj
Svet

June 10, 2023 20:00

By

Bol za unukom ih je ponovo zbližio: Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

Fotografija Cece i Olivere Gudelj nastala je spontano

O 24. rođendanu Anastasije Ražnatović spekulisalo se danima unapred, a zatim je usledila gala proslava u jednom prestoničkom restoranu. Niko srećniji tada nije bio od mlade pevačice kojoj su u porodični dom na Dedinju stigli članovi porodice Gudelj na čelu sa tada novim partnerom, srpskim fudbalskim reprezentativcem.

Pročitajte: Bilo je pitanje trenutka kada će priznati – Anastasijin odlazak je Cecina rak raka, evo koga krivi za gubitak

Fotografija Cece i Olivere Gudelj

Foto: Ata Images

Iako do tada nisu želeli da javno potvrde ljubavnu romansu, Tasa i Nemanja odlučili su da njen rođendan bude pravi povod gde će se oni prvi put pojaviti zajedno. Svetski poznati fudbaler na slavlje je stigao direktno iz Španije, u društvu majke, brata i sestre. Mediji su ubrzo preneli da je Ceca oduševljena budućim zetom, baš kao što i Nemanjini roditelji vole izabranicu svog sina. Stekao se utisak i da su dve majke odlično slažu, a tome u prilog govorile su i slike, među kojima najviše fotografija Ceca i Olivera Gudelj gde se zajedno vesele.

Pročitajte: Anastasija se pomirila sa svekrvom, pa zajedno otputovale na posebno mesto FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Radovanovic (@djole_scholes)

Na pitanje ko joj je prvi čestitao rođendan, Anastasija je, ne krijući osmeh sreće i zadovoljstva, odgovorila:

– Ne mogu da se setim ko je bio prvi, bili smo svi zajedno kod kuće. Svakako neko od porodice Ražnatović ili Gudelj.

Iako je sve nagoveštaalo da će ova godina biti još lepša i sa više razloga za slavlje, to se, nažalost, nije obistinilo. Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu, a Nemanja joj je u trenucima tuge bio najveća podrška. U senci te tragedije ostala je i proslava njenog 25. rođendana, koji su obeležili skromno, u njihovom domu u Sevilji.

Pročitajte: Nemanja Gudelj se oglasio povodom raskida sa Anastasijom – Posle ovoga sve je potpuno jasno FOTO

 

Fotografija Cece i Olivere Gudelj

Instagram

Već nekoliko meseci kruže glasine da ženski deo porodice Gudelj, Olivera i Vanja, ne odobravaju Nemanjin izbor, iznova su se potvrdile kada su izostale njihove čestitke za Anastasijin rođendan, a nisu se oglašavale ni povodom vesti da je par izgubio bebu. Da ne odustaju od svog stava, bilo je jasno i kada su izostale sa slavlja povodom Nemanjinog sportskog uspeha. Naime, njegova Sevilja trijumfovala je protiv Rome u finalu Lige Evrope, a otac Nebojšabrat Dragiša i vozač Rašid, koji je Gudeljima kao član porodice, zajedno sa Anastasijom, bodrili su ga sa tribina stadiona.

Pročitajte: Anastasija stigla u Beograd – Evo ko joj pruža utehu u najtežim trenucima

Fotografija Cece i Olivere Gudelj

Instagram

Po završetku utakmice, nakon proglašenja pobednika, spustili su se na teren i napravili zajedničku fotografiju. Od mame i sestre nije bilo ni traga ni glasa.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram