Kako Anastasija nosi animal print svet portal svet
Svet

June 8, 2023 19:53

By

Anastasija se pomirila sa svekrvom, pa zajedno otputovale na posebno mesto FOTO

Odnos Olivere i Anastasije i dalje je misterija za javnost

Otkad je u petom mesecu trudnoće izgubila bebu, Anastasija Ražnatović je ugasila svoj Instagram profil i više se nije oglašavala u medijima. Iz Španije je doputovala u Beograd, a mir i utehu pronašla je u porodici.

Pročitajte Provokacija za provokacijom – Evo šta je Olivera Gudelj poklonila Anastasiji povodom 25. rođendana FOTO

Odnos Olivere i Anastasije

ATA images

No, čim je završio sa poslovnim obavezama u Sevilji, Nemanja Gudelj je doputovao u Beograd kako bi bio uz svoju verenicu. A, potom su zajedno otputovali u Trebinje i to u društvu Nemanjine porodice. Na fotografijama koje mogu da se vide na Instagram profilu srpskog fudbalera, vidi se da uživa u društvu Tase, brata i njegove devojke, kao i oca Nebojše, dok majke Olivere i sestre Vanje nema ni na jednoj od slika.

Pročitajte Otac Nemanje Gudelja više nije mogao da ćuti – Javno otkrio zašto ne žele Anastasiju za snajku

Odnos Olivere i Anastasije

Instagram

Odnos Olivere i Anastasije već mesecima intrigira javnost, jer se ne prate na Instagramu, ne gledaju utakmice zajedno, te zbog toga svi misle da su u svađi. Iako je Oliverin Instagram već neko vreme bio zaključan večeras ga je na trenutak otključala i podelila Nemanjinu sliku iz Trebinja.

Pročitajte  Olivera Gudelj ne dozvoljava svadbu, Tasa i Gudelj se venčali u tajnosti – Ceca van sebe

Odnos Olivere i Anastasije

Istina, na njoj nema pevačice, ali nije isključeno da se u Trebinju nalzi i fudbalerova majka, te da je odnos Olivere i Anastasije konačno onakav kakav je bio na početku veze pevačice i fudbalera.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM