Frizura Danijele Dimitrovske svet portal
Svet

June 4, 2023 12:30

By

U odnosu na Ognjena je bomba: Pogledajte prve fotografije Danijele Dimitrovske sa dečkom, kakav par FOTO

Novi dečko Danijele Dimitrovske konačno u javnosti

Kada je prošlog leta objavljena vest da se razvode Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska javnost je na trenutak zanemela pred istino, posebno što su oni važili za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Iako se u u zajedničkom saopštenju naveli da za razlaz nije kriva treća osoba, nedavno su počele da kruže priče kako je upravo nova devojka voditelja, Mina Naumović kumovala razvodu.

Pročitajte: Šta se desilo sa nekada savršenim licem – Najnovija fotografija Danijele Dimitrovske zapanjila javnost FOTO

Novi dečko Danijele Dimitrovske

Ata images

Poznata kao smerna i tiha, manekenka se povodom tih navoda nije želela oglašavati u javnosti, već uživa u životu sa sinom Matijom na novoj adresi gde su se preselili nakon kraha braka. Mada, sada je jasno da nije sin jedini muškarac koji joj ulepšava život. Kako je magazin Story ekskluzivno saznao, Dimitrovska već šest meseci uživa u skladnoj emotivnoj vezi. Njen izabranik je fudbaler Jevrem Kosnić, koji je rođen pre trideset godina u švajcarskom gradu Sen Galen.

Pročitajte: Razvod me baš boli – Danijela Dimitrovska progovorila o odnosu sa Ognjenom nakon rastanka

Novi dečko Danijele Dimitrovske

Instagram

Iako se do sada Danijela pojavljivala sama u javnosti, sada je konačno izašla sa svojim izabranikom, a njihovi osmesi govore sve. Činjenica da je Ognjenova bivša supruga sama objavila trenutke iz provoda sa Jevremom na svom Instagram profilu govori da je lepa manekenka sigurna u svoje emocije prema fudbaleru.

Pročitajte: Matija postaje stariji brat – Danijela Dimitrovska nedugo nakon razvoda objavila vesti o trudnoći FOTO

Novi dečko Danijele Dimitrovske

Instagram

Novi dečko Danijele Dimitrovske misterija je za javnost. Poznato je da se bavi i biznisom, nema previše podataka na internetu, ali činjenica da je visok čak 190 cm ukazuje na to da sa jednom od naših najlepših modela, koja je šest godina starija od njega, čini atraktivan par. Samim tim što su prestali da kriju emocije Danijela i Jevrem svima su stavili do znanja da imaju ozbiljne planove za budućnost.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram