Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše svet novine svet portal
Svet

April 19, 2024 10:15

By

Raskrinkan odnos Dragane Mirković i Jelene Karleuše: Nema više ćutanja, jedna stvar se ne zaboravlja

Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše objašnjeno

Dragana Mirković otkrila je da se od kolega sa estrade redovno čuje jedino sa Lepom Brenom, sa kojom voli da priča o stvarima iz privatnog života, ali da prema Jeleni Karleuši ima dosta poštovanja. Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše u proteklom periodu postalo je prisnije nego inače, a kako je Dragana ranije govorila o pop divi, prisetite se…

Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše svet novine svet portal

Rajko Ristić

Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše traje izvestan period

Poslednjih nekoliko godina, Dragana je postala baš bliska sa Jelenom, a, kako kaže, njihov odnos je specifičan.

– Nas dve imamo specifičan odnos. Poslednji put smo se videle pre šest godina na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo, ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje.

Pročitajte Otkrila vest o prinovi na Krstanov rođendan – Anastasija nikad srećnija, ponovo devojčica FOTO

– Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori “maco, kuco”, a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čoveka izuzetno iznenadila – kaže Mirković, koja je potom objasnila i koji je Jelenin potez izazvao divljenje.

Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše svet novine svet portal

FOTO: ATA images

– Pre par meseci jedan moj poznanik oboleo je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i lekare u Grčkoj koji su lečili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj.

Pročitajte Palo pomirenje – On je organizovao tajni susret Jelene Karleuše i Seke Aleksić

– Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled. Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti – rekla je tada Dragana Mirković, preneo je ranije Srbija Danas.

Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše svet novine svet portal

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša, pojavivši se na konferenciji povodom održavanja „Youth Festa” u Nišu u okviru kog će nastupati 8. juna, s okupljenim medijima porazgovarala je na razne teme. Kako je razvod Dragane Mirković i dalje jedna od onih u fokusu, JK nije mogla da je izbegne i uprkos tome što joj je pevačica kazala da i ne mora a konto toga da se oglašava.

Pročitajte Jovana poručila Dragani da ne izigrava žrtvu, pa usledio odgovor – Otkud ti pravo…

– Dragana mi je rekla da ništa ne pričam i ne reagujem. Ona je pokazala još jednom svoju veličinu time što je tražila da je ne branim. Takođe, rekla mi je da nikako ne reagujem na provokacije njenog budućeg bivšeg muža. Naravno, ako dođe do provokacija, reagovaću – izjavila je ona pred ekipama među kojima je bila i 24sedam.