Jelenina majka Divna
EMOTIVNO

6 Jula, 2022 09:00

Ovako je pokojna Divna govorila o Dušku: Nakon ovoga sve će vam biti jasno

Jelenina majka Divna ovako je govorila o Dušku Tošiću 

Jelena Karleuša je 7. januara, oko 12.20h prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a odbila je medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv njega i da ga zakonski goni. Fizički napad prijavila je policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.

Pročitajte: Jelena Karleuša objavila saopštenje – Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Tošiću je izrečena kazna zabrana priliska od 48 sati, a razlog nemilog događaja još uvek nije poznat javnosti. Međutim, ako se vratimo tri godine unazad, kada je još Jelenina majka Divna Karleuša bila živa, ona je Dušku povodom njegovog 34. rođendana uputila emotivne reči i time stavila do znanja koliko ga voli i poštuje.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

– Najdraži moji! Duško, srećan rođendan, zdravlja i sreće! Divan čovek, genijalan sportista, nežan otac i muž, sjajan zet. Srećno još 100 godina – napisala je ona tada u Instagram čestitki i time dokazala da je svog zeta, uskoro bivšeg Jeleninog supruga, obožavala.

Podsetimo, Karleuša se nakon Tošićevog navodnog nasrtaja na nju, prvi put javno oglasila u večernjim časovima na svom Instagram profilu, na kom je u okviru opcije „stori“ objavila uspomenu upravo sa preminulom majkom Divnom, tako da su mnogi zaključili koliko joj ona fali u ovako izuzetno teškim trenucima.

Pročitajte: Jelena Karleuša nikad usamljenija – Duško je ostavio na najvažniji dan u životu

Nakon mnogih spekulacija Jelena je juče obelodanila informaciju da se njih dvoje razvode, uz kratko saopštenje sa zavnost:

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša kratko pismo javnost koje je šokiralo javnost budući da je nedavno Jelenin prijatelj, Saša Vidić, za naš magazin izjavio da su se njih dvoje već razveli, što je pevačica demantovala.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Insatgram Screenshot