Ispovest Slavice Ćukteraš svet novine svet tabloid
Svet

April 20, 2024 22:00

By

Slavica se za ćerku bori kao lavica, njeno priznanje je potresno: Raspadam se…

Ispovest Slavice Ćukteraš tera suze na oči

Pevačica Slavica Ćukteraš pre nekoliko godina vratila se na javnu scenu nakon što se povukla u medijsku ilegalu kada je postala majka, a nakon razvoda od bivšeg fudbalera, Vlade Avramova, rešila je da se vrati pevanju. Gostujući u emisiji kod svoje koleginice Cece Ražnatović govorila je o problemima sa kojima se suočava.

Ispovest Slavice Ćukteraš svet novine svet portal

Photo: M.P./ATAImages

Ispovest Slavice Ćukteraš – Neutešna, ali odlučna da se bori

Naime, poznata pevačica se sa bivšim suprugom bori za starateljstvo nad ćerkom. Ispovest Slavice Ćukteraš nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ona je otvorivši dušu na tu temu, naglasila kako će dati sve od sebe da njena ćerka ostane uz nju, a Ceca joj je pružila svoju podršku.

Pročitajte Ostavio me je jer njegovi nisu želeli pevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa – Rada otkrila istinu o raskidu

“Ja sam se razvela 2019. godine, ali stvarno sam se razvela, ali izgleda da tek sada nastupa moj razvod posle četiri godine. Ja sam fenomen. Sudski je bilo završeno sve 2019. godine, ali problem je što posle četiri godine od razvoda bivši suprug traži starateljstvo nad ćerkom. Raspadam se, jako mi je teško, raspadam se u svakom smislu te reči”, rekla je Slavica, a Ceca se nadovezala:

“Kada je majka zdrave pameti i svesti i stabilna da uvek mala deca treba da budu uz majku što je negde potpuno prirodno jer kroz šta ti prolaziš da se meni dešavalo, ja sad pričam iz ugla kao roditelja, ja bih bila u paklenom stresu, umirala bih od straha jer ja ne znam da li bih mogla da zamislim svoj život da me neko odvoji od moje dece. Ja te potpuno razumem i apsolutno ti dajem svu svoju podršku”, rekla je Ceca Ražnatović.

Ispovest Slavice Ćukteraš svet novine svet portal

Ceca show/youtube printscreen

Podnesci joj stižu dva puta u sedam dana, otkriva Slavica.

“Najviše sam bila uplašena kada je to stiglo i kada je došla socijalna služba, njihova kućna poseta, pa su tu krenule međusobne prijave. Viktorija je sada prvi razred, sve sam joj rekla, mislim da mi je to najpametniji potez što sam mogla da uradim, da ne lažem svoje dete”, izjavila je.

Pročitajte Nakon razvoda krenula dalje – Slavica Ćukteraš obezbedila sebe i ćerku, njen dom će vas oduševiti

“Dete je bilo u stresu, ni u najluđim snovima nisam verovala da to može da se desi. U takvim situacijama moraš brzo da reaguješ, a tebe niko nije naučio kako to da radiš. Prvo majčinski sam odreagovala.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, youtube printscreen