Fotografije Slavice Ćukteraš
Svet

June 4, 2023 11:15

By

Bleda, ispijena, podočnjaci do poda: Slavica Ćukteraš nije dobro, fotografije govore više od hiljadu reči

Fotografije Slavice Ćukteraš sa odmora napravile haos na društvenim mrežama

Slavica Ćukteraš pre nekoliko godina vratila se na javnu scenu nakon što se povukla u medijsku ilegalu kada je postala majka devojčice Viktorije. Njeno porodiljsko odsustvo trajalo je nešto više nego uobičajeno, a razlog tome je što novosadska pevačica nije želela da propusti nijedan trenutak tokom odrastanja naslednice.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš zbog bolesti postala potpuno crna – Prijatelji je zatekli u jezivom stanju, porodica pala u očaj

Posle razvoda od bivšeg fudbalera, Vlade Avramova rešila je da se vrati mikrofonu, na oduševeljenje kako publike tako i njenih najbližih. Međutim, zdravstvene tegobe joj ne dozvoljavaju da se u potpunosti posveti karijeri baš onako kako želi. No, to joj ne smeta da otputuje u toplije krajeve i uživa u zasluženom odmoru sa ćerkicom.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš nema od bola – Smrtni slučaj u porodici pevačicu potpuno slomio FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Pevačica je, naime, otputovala u Egipat na odmor, odakle je pratioce putem “Instagrama” revnosno obaveštavala o svojim aktivnostima i tome kako se provodi, a na gotovo svakoj fotografiji koju je podelila sa luksuznog odmarališta imali smo prilike da vidimo kako Slavica izgleda u prirodnom izdanju.

Pročitajte: Mnogo je loše, možda nikad više ne zapeva – Slavica Ćukteraš ponovo bije najtežu životnu bitku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Iako je poznato da dame sa javne scene su uvek pred kamerama pod jakom scenskom šminkom, nije ni čudo što najnovije fotografije Slavice Ćukteraš su napravile opštu pometnju među njenim fanovima. Lepota i ten sa preslatkim pegicama prvo je što su njeni obožavaoci zapazili, a sudeći po komentarima koji su preplavili njen nalog reklo bi se da se pored prirodnog izgleda koji je predstavila, svima dopada i to što se Slavica preterano ne opterećuje izgledom dok je na letovanju već se trudi da uživa u svim čarima mora i sunca.

Pročitajte: Nakon razvoda krenula dalje – Slavica Ćukteraš obezbedila sebe i ćerku, njen dom će vas oduševiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram