Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš svet portal
Svet

December 30, 2023 20:45

By

Voleo je, pa ujeo za srce: Slavica ovo ne prašta Žiki Jakšiću

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš davno su okončali vezu

Kada se tek pojavila na muzičkoj sceni, 2004. godine, Slavica Ćukteraš je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica, a tokom takmičenja u “Zvezdama Granda” prikupila je brojne simpatije muške populacije. Međutim, ubrzo se pročula vest da je njeno srce osvojio Žika Jakšić, producent pomenutog takmičenja.

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš svet portal

Photo: M.P./ATAImages

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš nisu krili vezu

Žika je oduvek važio za velikog zavodnika i poznato je da je imao turbulentan emotivni život. On važi za miljenika žena, a svojevremeno zaveo je i 20 godina mlađu pevačicu Slavicu Ćukteraš. Jednom prilikom je rekao da se on i Slavica nisu krili tokom njihove veze, ali da nisu voleli da se eksponiraju.

Pročitajte Potresna ispovest Slavice Ćukteraš – Dve godine agonije zbog bolesti, svakodnevica je bila preteška

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš okončali su vezu 2008. godine, a nakon toga on je stupio u brak sa voditeljkom Dajanom Paunović, dok se Slavica udala za fudbalera Vladu Avramova. Nažalost, ni jedan ni drugi brak nije potrajao.

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš svet portal

Instagram

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš se voleli, ali krah ljubavi se ipak desio

O vezi sa Slavicom Ćukteraš, svojevremeno je pričao Žika i rekao:

“Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene”, izjavio je.

Pročitajte Žika Jakšić odustao od braka sa 20 godina mlađom devojkom – Ovo su razlozi

Izjava “da je mogla da napravi više”, pevačicu je veoma iznervirala, pa je bivšem dečku oštro odgovorila.

“Šta on radi, vodi emisiju? Ne razumem, ja sam se udala, napravila pauzu i nemam potrebu da radim do kraja života, tako da me te glupe izjave uopšte ne zanimaju. I on je mogao mnogo više, pa nije. On je napravio ‘Zvezde Granda’, što nije napravio svoju produkcijsku kuću? Nemoj da me diraš u lepotu i talenat. To je glupost, i čula sam da je i Saša rekao isto. Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću”, rekla je pevačica.

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš svet portal svet tabloid

Ivan Vučićević

Podsetimo, Žika kraj sebe i danas ima mlađu devojku o kojoj ne želi da priča u javnosti, Iako za Slavicu govori da se nisu krili od javnosti, istina je da se nisu često eksponirali, a pričalo se da joj je Žika pomogao na početku karijere.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević, Instagram, M.P./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages