Devojka Žike Jakšića svet portal svet tabloid svet
Svet

November 23, 2023 10:33

By

Ni Dajana, ni Slavica: Žika Jakšić godinama krio da je bio u vezi s jednom od najlepših pevačica

Devojka Žike Jakšića nekada je bila Ana Nikolić

Žika Jakšić godinama važi za estradnog Kazanovu, a to potvrđuju i njegove veze sa brojnim prelepim ženama. Između ostalih, devojka Žike Jakšića nekada je bila i Ana Nikolić.

Devojka Žike Jakšića svet portal svet tabloid svet

ATA images

Kada se pre dvadesetak godina  pojavila na estradnoj sceni, Ana je bila jedna od najlepših i najzgodnijih srpskih pevačica, a mnogi su tada za njom gubili glavu. Jedan od njih je, kako se tada pisalo, bio i Žika.

Pročitajte Devojka Žike Jakšića u problemima, bivši muž joj ne dozvoljava da se uda za Žiku

Kako se šuška, muzički producent je s Nikolićevom bio između ljubavi sa Slavicom i Dajanom. Nepoznato je koliko je njihova ljubav dugo trajala, ali ljudi bliski Ani i Žiki tvrde da nisu baš kratko bili zajedno.

Devojka Žike Jakšića svet portal svet tabloid svet

ATA IMAGES

Veza Ane Nikolić i Žike Jakšića danas je zaboravljena ali tada nije uspela da ostane tajna kako je isprva planirano. Te planove su im pokvarili, naravno, paparaco fotografi koji su ih jednom prilikom uslikali u Žikinom automobilu gde je odmah bilo jasno o kakvoj vrsti odnosa je reč.

Pročitajte Ovo su krili – Žika Jakšić hteo ozbiljnu vezu sa Mirom Škorić, ona priznala zašto nisu uspeli 

Nije bilo prostora da njihova veza bude demantovana jer su dokazi postojali, ali vremenom je na ovu priču potpuno zaboravljeno. U međuvremenu, oboje su smirili svoje zavodničke strasti, Ana se skrasila kraj Raste a Žika kraj Dajane.

Nijedan od tih brakova, nažalost, nije opstao.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES