Izgled Mire Škorić
Svet

6 августа, 2022 14:00

Ovo su krili: Žika Jakšić hteo ozbiljnu vezu sa Mirom Škorić, ona priznala zašto nisu uspeli

Odnos Žike Jakšića i Mire Škorić intrigira javnost

Miru Škorić osim po izuzetnoj boji glasa publika pamti i do dugoj tamnoj kosi koja je godinama pevačicin zaštitni znak. Ipak, malo ko se seća da je pevačica svojevremeno eksperimentisala sa bojama kose, te se jednom prilikom pojavila u javnosti i kao plavuša.

Odnos Žike Jakšića i Mire Škorić više nije tajna

– To je jedan neuspeli pokušaj da budem plavuša! Ne znam ni što sam to uradila. Udala sam se ’95. godina, bila sam u drugom stanju sa Milicom i jednostavno sam htela neku promenu koja je srećom trajala veoma kratko – prisetila se Mira i dodala:

– Posle sam se ošišala skroz na kratko, jer sam toliko oštetila kosu da sam morala. Ali dobro, imala sam ispade i sa raznim pramenovima, narandžastom bojom, pa dođem kući, plačem i vrištim, uostalom kao svaka druga žena – našalila se svojevremeno pevačica u emisiji „Iz profila“.

Pročitajte: Žika Jakšić u strahu – Plaši se da mu zli jezici ne pokvare vezu sa zanosnom brinetom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zika Jaksic (@zika.jaksic)

Da važi za fatalnu ženu svedoči i činjenica da joj se svojevremeno nabacivao i producent Žika Jakšić koji je nedavno u svojoj emisiji „Nikad nije kasno” priznao da je od Mire mogao i batine da dobije.

– Mogao je da prođe slomljene glave ili noge. Šalim se, mi smo prijatelji i saradnici 30 godina otprilike, puno smo radili i putovali dok je bio u bendu „Ritam srca“. On je veliki drug, džek, kavaljer, pravi prijatelj, a to što on non stop priča o ženama, pa on voli da je okružen lepim ženama, a ja sam uvek bila brat – ispričala je pevačica.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ