Rođendan Žike Jakšićasvet portal svet
Svet

February 6, 2024 22:17

By

Zavirite na 60. rođendan Žike Jakšića: Stigla cela estrada, a tek da vidite kakve mu poklone nose (foto)

Rođendan Žike Jakšića okupio celu estradu

Žika Jakšić večeras proslavlja svoj jubilarni 60. rođendan, a tim povodom u beogradskom restoranu okupila se skoro cela estrada. Rođendan Žike Jakšića su svi s nestrpljenjem iščekivali, jer se znalo da će žurka biti najbolja moguća.

Rođendan Žike Jakšićasvet portal svet

Ata images

Jakšićevu zabavu uveličali su: Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Saša Matić sa suprugom Anđelijom, Milica Pavlović, Neda Ukraden, Milica Jokić, Željko Samardžić, Biljana Sečivanović sa suprugom, Endži Mavrić, Gabrijela Pejčev, Ljuba Perućica, Ćira, Jelena Gerbec

Pročitajte Devojka Žike Jakšića je prava srećnica – Dao joj je ono što nije mogla ni da zamisli da će dobiti 

Pored ljudi iz estradnog sveta našli su se i biznismeni Boba Živojinović i Vesa Jevrosimović, političari Ivica Dačić, Branko Ružić i Mlađan Dinkić, kao i bivši fudbaler Predrag Ocokoljić sa suprugom Lidijom. A, na Žikinu žurku stigla je i glumica Dragana Mićalović.

Rođendan Žike Jakšića svet portal svet

Ata images

Ono što je bilo posebno interesantno su pokloni koje su gosti doneli. U pitanju su koverte s novcem. Žika je umesto poklona od prijatelja tražio da donesu novac koji će on donirati u humanitarne svrhe. Ovaj postupak pokazao je koliko je veliko Jakšićevo srce.

Pročitajte Žika Jakšić odustao od braka sa 20 godina mlađom devojkom – Ovo su razlozi 

Žika iza sebe ima veoma ispunjen, ali i buran život, a kako kaže, ne bi se odrekao ničega. Svoje brakove ne smatra promašenim, a smatra da sve što mu se dešavalo, dešavalo se s razlogom.

– Ne zameram sebi ništa, to sam ja i nemam čega da se stidim. Sve je za ljude, bilo da je reč o pokazivanju emocija, o usponima i padovima koji su sastavni deo svačijeg života, pa i mog.

Više fotografija sa Žikinog rođendana pogledajte u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES