Modni žiri
Svet

January 16, 2024 18:22

By

Modni žiri, David bez dlake na jeziku i ovog puta: Znam da Ceca ume da pogreši, ali ovoliko…

Modni žiri u kom David nije poštedeo dve pevačice

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim.

Nikola Stanić

Kako bismo skrenuli teme sa estradnih ratova, modni žiri je uvek dobra ideja! Modni kreator i kritičar David Ćurčić, pored svog stila i umeća koji prikazuje kroz svoj brend i svoje klijente, poznat je i po svom britkom jeziku i znanju iz oblasti mode i odevanja.

Nikola Stanić

Nikad iskreniji modni žiri nikad iskreniji i suroviji

U današnjem modnom žiriju komentarisao je Anu Stanić, Miru Škorić, Cecu Ražnatović i Tanju Savić.

Instagram

Ana Stanić

– Ana je u nekom minimalističkom fazonu, ne voli puno detalja, haljine su joj uvek sličnih krojeva, uske, ravne i ne preterano kič. Meni se to sviđa.

Pročitajte Modni žiri – David Ćurčić prokomentarisao Elenu Kitić i njen izgled, a ni ostale javne ličnosti nije poštedeo (foto)

– Prezgodna je i sviđa mi se što samim tim bira komade koji ističu njenu konstituciju u pravom smislu.

Instagram

Ceca Ražnatović

– Verujem da je ovde vesela, ali meni i ova poza i haljina idu uz neko prelo i poselo. Naravno, nema tu ničeg lošeg, ali ovo je slika sa televizije, njenog novogodišnjeg programa.

Pročitajte Modni žiri – Kritičar David Ćurčić nikad suroviji prema ćerki poznate denserke, izgleda kao sa Aliexpresa (foto)

– Haljina je katastrofalna, kao i šiške, nadam se da ih je skinula. Rese nikako ne, znam da Ceca ume da pogreši, ali ovoliko, no no…

Instagram

Mira Škorić

– Meni je ovo lepo. Super joj stoji i suknja i ovaj gornji deo, naročito mi se dopada kako je jednu ozbiljnu, elegantnu kombinaciju razbila frizurom. Dopada mi se.

Instagram

Tanja Savić

– Mene leopard print uvek asocira na brend Dolce&Gabanna, međutim, neko u leopardu izgleda kao Dolce&Gabanna a neko kao “dojče kafana”, Tanja je ovo drugo.

Ko se po vašem mišljenju, najgore obukao?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćurčić

FOTO: ATA images