Modni žiri
Svet

November 3, 2023 11:45

By

Modni žiri: David Ćurčić prokomentarisao Elenu Kitić i njen izgled, a ni ostale javne ličnosti nije poštedeo (foto)

Davidov modni žiri govori o autfitima ovih poznatih ličnosti

Modni žiri

Modni kreator i kritičar: DAVID ĆURČIĆ
Instagram: https://www.instagram.com/david.curcic/

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. U našoj rubrici Modni žiri koja će ubuduće biti redovna, ovaj put ocenjivao je Zejnu, Elenu Kitić, Lenu Čolak i Sanju Vučić. 

U nastavku pročitajte kako je David oštro prokomentarisao sve odevne kombinacije.

Zejna

Ljudi u želji da postignu , neki, samo njima poznati efekat, trpaju i trpaju detalje na sebe, misleći da će to biti vrhunski , možda čak u njihovoj glavi to i jeste vrhunski. Zejna je maltene od glave do pete izgrešila, kosa, ovaj minival je potpuni promašaj, na primer, zalizana ili isfenirana puštena kosa bi ovde pomogla. Sako je odličan, iako bih manje materijala kombinovano. Obuća, šta je ovo? Rimljanke na štiklu? Kičasto , bez razloga! Ukoliko niste sigurni, ukoliko nemate stila, uvek primenite pravilo “Less is more” , odnosno “manje je više!”

Modni žiri

Rajko Ristić

Modni žiri u kome David ni ovog puta nije štedeo poznate, evo šta je rekao za Sanju Vučić

Elena Kitić

Ovde već imamo primer nekoga ko je na sebe stavio svašta, a izneo, odnosno iznela je to vrhunski! Meni je ovo brutalno dobro, ali ovaj pravac retko ko može da iznese, Elena zaista ima stila, pritom je i prelepa, egzotična! Nisam siguran da li je po koji komad ukrala od svoje mame, ali ovo mi potpuno odiše Martinim stilom. Bravo Elena!

Modni žiri

Rajko Ristić

Pročitajte Modni žiri, David Ćurčić nije štedeo poznatu glumicu – Izgleda staro (foto)

Lena Čolak

Lena je jedna od onih estradnih ličnosti za čije postojanje zaboravimo sve dok se ne pojave negde, bar je kod mene tako. Kao neko koga nema toliko u javnosti , trebala bi da se potrudi oko svojih pojavljivanja. Na ove pantalone koje imaju evidentno svetlu postavu, ne može da obuče crnu majicu i ostale crne rekvizite. Kontrastom se trebaju igrati vičniji i hrabriji, ako to niste, kombinacija će vam izgledati ovako. I majica i pantalone su korektni , ali odvojeno. Pored toga , super je što je promenila boju kose!

Modni žiri

Rajko Ristić

Sanja Vučić

Sanja je dosta radila na vizuelnom identitetu i to se vidi i kroz spotove i evo na ovoj slici takođe, zaista mi se dopada. Haljina koju ovde nosi mi je jako originalna , potpuno se uklapa uz nju , uz album, sexy, kreativno, ova boja joj odlično pristaje, potpuno pogodjen model. Ona je super, sve pohvale!

Modni žiri

Rajko Ristić

 

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćurčić

FOTO: Rajko Ristić