Sloboda Mićalović i Tamara Krcunović svet portal
Svet

March 10, 2024 10:15

By

Glumice odmerile snage: Isti modni komad a potpuno različite, kojoj bolje stoji FOTO ANKETA

Sloboda Mićalović i Tamara Krcunović uslikane u istim kaputima

Nije prvi put da poznate lepotice prošetaju iste odevne kombinacije, a ovaj put to su uradile glumice Sloboda Mićalović i Tamara Krcunović.

Sloboda Mićalović i Tamara Krcunović svet portal

Ivan Vučićević

Sloboda Mićalović i Tamara Krcunović – Isti kaput, kojoj bolje stoji?

Ako se pogledaju svi dosadašnji editorijali može se zaključiti da obe glumice imaju sličan ukus za odevanje. Uglavnom su to svečane haljine za bitne večernje događaje, dok za svakodnevnicu one biraju smerne i diskretnije komade garderobe koji ne privlače mnogo pažnje. Međutim, ovaj put su uspele da privuku pažnju paparazza koji ih je uslikao na ulici.

Dok su šetale ulicama Beograda, glumice su za Scandal fotografisane u vrlo sličnim kaputima. Kamel kaput je must have komad u ženskim garderoberima i jedan klasik kada je u pitanju zimska odeća, a ove poznate dame su sjajno iznele ovu odevnu kombinaciju.

Pročitajte Sličnost sa Harisom ipak postoji: Zbog ovog milionera Melina je napustila muža i dom

Malo koji odevni predmet ima toliko kultni status kao kamel kaput. Dolazi u prepoznatljivim bež nijansama i osnova je dobrog zimskog ormara bez obzira na vaše godine ili stil.

Sloboda Mićalović i Tamara Krcunović svet portal

Ivan Vučićević

Ova boja je postala veliki trend krajem zime i sa ovakvim kaputima mogućnosti su beskrajne bilo da se radi o modelima na vezivanje ili onim malo ležernijim, dužim i na kopčanje.

Oni spadaju u trendove koji nemaju rok trajanja i uz takve komade sa lakoćom se postiže klasična elegancija, a veoma su zahvalni za kombinovanje. Neutralne boje garderobe kao što su crna i bela uvek su dobar izbor uz kamel kaput, a slobodno možete eksperimentisati i sa jarkim bojama.

Pročitajte Pristupačna svim damama, a tako efektna – Za haljinom Slobode Mićalović žene su poludele FOTO

Sloboda Mićalović je svoj kaput na vezivanje ukombinovala sa crnom odevnom kombinacijom uz ravne, crne gležnjače, a crno odelo glumice Tamare Krcunović u kombinaciji sa belom bluzom se savršeno uklopilo uz ležernu varijantu kamel kaputa na kopčanje.

Po vašem mišljenju kojoj glumici boje stoji kamel kaput, Slobodi ili Tamari?

 

Kojoj glumici boje stoji kamel kaput?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević