Stajling Seke Aleksić
Svet

February 7, 2024 17:00

By

Rešenje za dame sa viškom u struku: Seka oduševila izborom garderobe, oduzima dah FOTO

Stajling Seke Aleksić za desetku

Jedna od najbolje obučenih dama sa naše estrade svakako jeste i Seka Aleksić koja obožava oversize stil. Iako za nju važi mišljenje da je privatno veoma opušten lik i da voli da se počasti dobrom klopom, na kraju, lepa pevačica o sebi ipak mnogo vodi računa. Na stajling Seke Aleksić mnogi nisu ostali ravnodušni.

Stajling Seke Aleksić

Instagram

Stajling Seke Aleksić – Pevačica odušvila modnim izborom 

O tome, naravno, svedoče i sledeće fotografije koje su slikane u nekom restoranu, na javnom mestu, gde je Seka sa puno samopouzdanja pozirala.

Pročitajte Seka Aleksić pomera granice – Imate li hrabrosti da ovo obučete? (foto)

Obučena po poslednjoj modi, fanove je najviše oduševio baggy model farmerica koje njenoj liniji pritaju savršeno. Uska siva rokla na džakasti džins ide kao savršen spoj, međutim Seka je, naravno, po dobrom starom običaju celu ovu kombinaciju upotpunila prelepim kaputom.

Stajling Seke Aleksić

Instagram

Stajling Seke Aleksić – Kaputi u svim varijacijama kao omiljeni komad sezone

Sivi oversize kaput, čini se, od vune, jedan je od najomiljenijih modela modnih influenserki. Široki kaput sa kragnom sa reverima i dugim rukavim, prednjim paspuliranim džepovima i kopčanjem na preklop dugmićima sa prednje strane daje poseban šmek ovom predimenzioniranom modelu.

Pročitajte Savršen oversize komad koji magično skriva višak – Seka u ovome izgleda mršavije sigurno 20 kilograma (foto)

Stajling Seke Aleksić od onog opuštenog varira i ka vamp stilu, elegantnom i previše dramatičnom, ali smo sigurni da njeni fanovi i publika najviše vole da je vide u kežual izdanju, baš poput ovog danas…

Stajling Seke Aleksić

Rajko Ristić

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images