Pravo ime Seke Aleksić svet portal svet
Svet

January 14, 2024 19:30

By

Seka Aleksić pomera granice: Imate li hrabrosti da ovo obučete? (foto)

Stajling Seke Aleksić oduševljava mnoge

Seka Aleksić je sinoć održala spektakularan nastup u Nišu na dočeku pravoslavne Nove godine u okviru “Boemske noći”. Kao i uvek, atmosferu je dovela do usijanja svojim hitovima.

Stajling Seke Aleksić svet portal

Photo: A.H./ATAImages

Stajling Seke Aleksić – Tema o kojoj se priča

Pevačica je na svom Instagram profilu postavila video povodom promocije njenog nastupa za doček pravoslavne Nove godine. Svima za oko zapao je stajling Seke Aleksić koji je imala prilikom snimanja pomenutog videa i njena izvajana figura koja je savršeno došla do izražaja u providnoj haljini.

Haljina je inače njena kreacija i mnoge poznate blogerke i pevačice su prosto opsednute novom Sekinom kolekcijom haljina koje su izazvale totalni bum na modnoj sceni.  Pored haljine, nisu ostale nezapažene ni Sekine cipele koje su se sjajno uklopile u kompletan stajling Seke Aleksić.

Stajling Seke Aleksić svet portal

Instagram printscreen

Crne čupave cipele na visoku štiklu Seka je fenomenalno uklopila, a malo ko bi umeo ovako dobro da iznese ovakav model obuće, ali Seki to nije problem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Mnogi su Sekin stajling ocenili sa čistom desetkom, ali bilo je i onih koji su oštro prokomentarisali pevačicin autfit i uputili joj kritike zbog izgleda i kako je “očajan”, da izgleda kao da je krenula na plažu. Naravno takvih ljudi je malo jer svi koji prate Sekin rad već dugi niz godina znaju koliko se ona trudi i kada je izgled, ali i stajling u pitanju pa su joj uputili reči podrške.

Pročitajte Savršen oversize komad koji magično skriva višak – Seka u ovome izgleda mršavije sigurno 20 kilograma (foto)

“Žena je lepa i negovana, a nije manekenka da treba da bude mršavica i što je vidljivo sreća i energija koju daje i kojom sija to sve govori i to je njena lična karta”, pisalo je u brojnim komentarima na Sekinom profilu.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram