Izgled Seke Aleksić
Svet

October 30, 2023 15:45

By

Savršen oversize komad koji magično skriva višak: Seka u ovome izgleda mršavije sigurno 20 kilograma (foto)

Sekin stajling savršen je za skrivanje viška kilograma

Seka Aleksić važi za najbolje stilizovanu damu i sve što obuče borano je sa mnogo stila i ljubavi. Sekin stajling ovog puta podrazumeva oversize komade a jedan deo garderobe posebno je iznenadio.

Sekin stajling

ATA images

Sekin stajling je 50 nijansi sive

Siva boja je koja must have kada nam jesen pokuca na vrata definitivno je i ove sezone najpopularnija, a najidelanija je za kombinovanje jer ide uz sve. Sekin stajling zasniva se na više sivih nijansi od kojih oversize sako u najtamnijoij nijasni izvlači celokupan autfit.

Pročitajte Ljudi zapanjeno gledaju u Sekinu haljinu – Za dame sa oblinama i bez kompleksa (foto)

Farmerice i sportska majica takođe su u sličnoj nijansi dok su bele patike najkomentarijsaniji komad Sekinog autfita.

Sekin stajling

Instagram

Asesoar clutch torbica Sekin je odabir ovog puta i to brenda “TIA” CORDONIA. Ovo zadovoljstvo Seku je koštalo skoro 500 dolara.

Sekin stajling

Instagram

Sekin stajling

Instagram

Sekin stajling savršen je za skrivanje viška, ali evo šta ove fotografije zapravo otkrivaju

Seka Aleksić je inače putem Instagram otkrila daje bila na ulepšavanju te i da je godinama verna istoj doktorki. Zbog nje je prelepa bez šminke i izgleda negovano:

Pročitajte Seka Aleksić nikad nije bila mršavija – Fotografije pokazuju kako se pevačica zapravo oseća (foto)

– Moj dan. Dr Mirjana je skoro 10 godina neko ko brine o mom licu, o ulepŠavanju i u tome da ja ne preteram u nekim zahvatima jer je moja parola “sve mi daj da Bog da mi preselo.” Postoje momenti kada poželim da korigujem usne, podočnjake, botoks, mezoterapija, prp itd…

Sekin stajling

Instagram

– Bukvalno smo sve ovo radile ali male količine, minimum… Zato sam jako srećna kada mi kažu da sam lepa bez šminke i negovana. Jesam negovana, od strane stručnjaka kao sto je moja doktorka. Dugi niz godina se družimo, poštujemo, volimo i sarađujemo. Poslednja slike je nastala kada sam dobila ono sto sam zelela od nje ali opet minimum…

Pogledajte još Sekinih slika u galeriji ispod:

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram