Izgled Seke Aleksić
Svet

October 20, 2023 10:15

By

Seka Aleksić nikad nije bila mršavija: Fotografije pokazuju kako se pevačica zapravo oseća (foto)

Izgled Seke Aleksić oduvek je plenio

Pre nekoliko meseci, popularna pevačica Seka Aleksić bila je primorana da otkaže nastupe a sve zbog zdravstvenog problema s kojim se bori već duže vreme. Ona, je naime, imala problem sa glasnim žicama koje je pokušala da izleči kako bi mogla da nastupa, ali nažalost to nije uspela. S druge strane, izgled Seke Aleksić nikad nije bio problem.

Izgled Seke Aleksić

ATA images

Seka Aleksić je tad sve zakazane datume odložila za drugi put, s odlukom da potpuno zdrava izađe pred publiku i da im obezbedi dobar ugođaj kakav se na njenim nastupima svakako i očekuje.

Pročitajte Danas je velika zvezda, a nekada je živela u siromaštvu – Stare fotografije otkrivaju mnogo toga o pevačici (foto)

Ipak, nešto je i moglo naslutiti da će Seka doneti ovu odluku, budući da je nekoliko momenata pre ovog obaveštenja podelila slike iz 2005. godine kada je bila u jeku svoje popularnosti i kada je, kao i danas, izgledala kao zmaj.

Izgled Seke Aleksić

Ata images

Seka Aleksić je pre nekoliko meseci evocirala uspomene u želji da se i sama podseti svojih najvećih hitova iz tog vremena.

 

Ipak, za sada je sve ostalo samo na fotografijama, sve do momenta dok ne ozdravi kada će njeni fanovi i publika ponovo uživa u živom nastupu najveće folk dive današnjice.

Pročitajte Bolest slomila Seku Aleksić –  Otkazala nastupe, pa izdala saopštenje, podrška stiže sa svih strana VIDEO

Do tad uživajte u slikama prezgodne i mršave Seke Aleksić…

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images