Deca Seke Aleksić svet novine svet portal
Svet

April 10, 2024 15:47

By

Ovo je istina o hapšenju Seke Aleksić: Pevačica se oglasila posle izlaska iz pritvora

Seka Aleksić hapšenje prokomentarisala, ne poriče ga

Pevačica Seka Aleksić uhapšena je u Cirihu u noći između subote i nedelje. Seka Aleksić hapšenje je prokomentarisala po izlasku iz pritvora i dolasku u Srbiju.

Seka Aleksić hapšenje svet portal svet

Ata images

Naime, Seka je u subotu odletela iz Beograda za Cirih, gde je iste večeri imala nastup u jednom popularnom klubu. Odlično raspoložena pevačica je nakon ponoći izašla na binu i počela da ređa svoje hitove, ne sluteći šta joj se sprema.

Pročitajte Imali su idealan brak, savršen odnos, a onda je ova žena stala između njih – Ona je Goci Tržan zagorčala život 

Prezadivoljna atmosferom u klubu i održanim koncertom, Seka se u tri sata ujutru pozdravila sa publikom i krenula ka bekstejdzu. Dok je u bekstejdžu ispijala osvežavajuće napitke i čekala bend da spakuju stvari, u klub je u 03:15 uletela specijalna jedinica ciriške policije.

Seka Aleksić hapšenje svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Trideset naoružanih specijalaca su u toku racije, između ostalog, kontrolisali i radne dozvole zaposlenih. Upravo to je i bio razlog zašto je naša poznata pevačica iste noći privedena.

Seka Aleksić hapšenje ne demantuje

Prema rečima našeg izvora Seka nije imala radnu vizu za ovu državu, a da zlo bude veće, zbog neradnih dana bila je primorana da nedelju provede u pritvoru. Prema poslednjim informacijama koje je dobila naša redakcija, Seka je puštena u ponedeljak posle podne uz zabranu rada i ulaska u Švajcarsku.

Pevačica se posle svega oglasila za Blic:

Seka Aleksić hapšenje svet portal svet

ATA images

– Policija je došla na naš nastup i proverila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne. Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i ceo bend – rekla je za Blic Aleksićeva.

Aleksićeva nije jedina pevačica koja je zbog nedostatka radne dozvole ili neplaćenog poreza bila privedena ili saslušana u dijaspori, to se u prošlosti dešavalo njenim brojnim kolegama.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES