Jovana Pajić i Sale Tropiko svet novine svet portal
Svet

April 26, 2024 09:00

By

Nije štedela reči: Jovana progovorila o Saletovoj novoj devojci, pa pomenula razvod i decu

Jovana Pajić o devojci bivšeg muža rekla sve što je imala

Pevačica Jovana Pajić pre dve godine stavila je tačku na svoju deceniju dugu ljubav sa Aleksandrom Cvetkovićem poznatijem kao Sale Tropiko. Iako su se svi nadali pomirenju popularnog para da do njega neće doći postalo je jasno kada je pevač snimljen sa novom devojkom koju je Jovana i upoznala.

Jovana Pajić o devojci bivšeg muža progovorila je sinoć, kada se pojavila na jednom prestoničkom događaju.

Jovana Pajić o devojci bivšeg muža svet portal svet

Ata images

Iako je ranije priznala da je veoma teško podnela razvod, očigledno je da je težak period iza pevačice, te da je i ona kao i Saša, nastavila dalje.

Pročitajte Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu prebacila na mene, ali za svađu je potrebno dvoje

Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi se svi jako lepo slažemo i to je u najvećem interesu naše dece. Ja jedino mogu da budem spokojna kada su one dobro i kada je okruženje oko njih zdravo i to je jedino što mene zanima – rekla je Jovana.

Jovana Pajić o devojci bivšeg muža svet portal svet

Rajko Ristić

A da je u odličnim odnosima sa Sašinom novom devojkom da se zaključiti i po onome što je rekla za nju:

Drago mi je da je Saša našao jednu takvu osobu – priznala je Jovana.

Jovana Pajić o devojci bivšeg muža govori u superlativu

Iako nije želela da iznosi detalje o tome kako je upoznala Sašinu novu devojku, pevačica je otkrila da o njoj misli sve najlepše. A, da su pevačici uvek deca ispred svega moglo se zaključiti i po rečima kojim je komentarisala trenutne razvode na estradi.

Jovana Pajić o devojci bivšeg muža svet portal svet

Ata images

Razvod je jako bolan, a naročito što deca svih tih ljudi to čitaju. Situacije koje isplivavaju o razvodim dolaze do javnosti isključivo zbog aktera, mislim da sve može da ostane u porodici, ukoliko shvate da je najveći interes psihičko zdravlje sopstvene dece. To je stvar izbora, ja sam odlučila da tu situaciju proživim u miru. Na meni je da čuvam svoju privatnost, sve je stvar izbora, to je najveće blago ko uspe to da sačuva – izjavila je Pajićeva.

Jovana Pajić o devojci bivšeg muža svet portal svet

Ata images

Jovana je otkrila i neke detalje iz života svoje prijateljice Marije Šerifović koja je nedavno postala majka.

– Ona ne traži savete, ali upija od nas sve ono što je njoj zgodno. Sa vremenom će verovatno usvajati stvari koje mi praktikujemo sa svojom decom. Ona zapravo nije lik koji sluša savete. Ja ne znam koga majčinstvo nije promenilo, ona je potpuno razoružana i jako je lepo videti je u tom izdanju – rekla je Jovana.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES