Jelena Karleuša i Duško Tošić svet portal svet
Svet

May 6, 2024 09:00

By

Karleuša za Vaskrs Dušku poslala video poruku u kojoj mu je jasno stavila do znanja šta misli o njemu

Jelena Karleuša Vaskrs proslavila u društvu prijatelja

Jelena Karleuša Vaskrs je kao i uvek prolsavila u svom domu, no, ove godine nešto drugačije nego prethodnih.

Naime, Jelena Karleuša je  najveći hrišćanski praznik slavila u društvu tetke Danijele i prijatelja, dok su Duško i njene ćerke izostali sa slavlja.

Jelena Karleuša Vaskrs svet portal svet

Instagram

Ako je suditi po video snimku koji je objavio Jelenin menadžer i prijatelj Zoran Birtašević, Duško, Atina i Nika nisu bili u porodičnom domu tokom Vaskrsa. Pretpostavlja se da je Jelenin još uvek zakoniti suprug s ćerkama u Dubajiu, gde su otputovali pre nekoliko dana.

Pročitajte Ovo od nje nije očekivala – Seka odbila da peva sa Draganom Mirković, pa joj bez uvijanja rekla i zašto

Međutim, nije isključeno da su se vratili, ali da su otpuotvali u Tošićev rodni Orlovat, gde inače vole da provode vreme, u društvu Duškove porodice.

Jelena Karleuša Vaskrs svet portal svet

Instagram

Tošić je poznat kao veliki vernik, dok se Jelena oduvek izjašnjavala kao ateista. Međutim, uvek je obeležavala velike pravoslavne praznike, zbog dece koja su se njima radovala i raduju.

Jelena Karleuša Vaskrs proslavila bez Duška

Uvek sam Vaskrs doživljavala prvenstveno kao tradiciju koja je vrlo zanimljiva, pogotovo deci, koja uživaju u farbanju jaja. Njih sve zanima, tako da razbijamo jaja i pričamo o simbolici koju nosi Vaskrs, što je Atini i Niki fascinantno. Kroz tu priču im objašnjavam mnoge pojmove. Iako ne idem u crkvu, o interesantnom konceptu religije imam jasan stav i uvek rado govorim na tu temu. Naravno, kuća nam je uvek predivno okićena jer deca to mnogo vole i raduju se, a ja nikada nisam nametala svoja mišljenja članovima porodice. Svako pojam vere mora da nađe sam, u ma kom obliku on bio.

Jelena Karleuša Vaskrs svet portal svet

Instagram

Jelena je otkrila i ko je zadužen za farbanje jaja u njenom domu.

– Pre sam farbala, a sada to prepuštam Atini i Niki i mojoj tetki, koja ofarba toliko jaja i toliko se trudi oko ukrašavanja da bi moje uplitanje u konkurenciju za najlepše jaje ona doživela kao smak sveta! Ja sam više u takmičarskom duhu kad je reč o razbijanju jaja i svake godine čekam nove žrtve. Nekako umem da izaberem pobedničko jaje i uvek mi proveravaju da nisam podvalila drveno, te ga namerno slome. Moja Nika je posebno osetljiva kad je reč o takmičenju i svako razbijanje jaja je doživela kao tragediju, što nas sve veoma zabavlja!

Jelena Karleuša Vaskrs svet portal svet

Screenshot TIK TOK

– Nika je spremna da ove godine pobedi. Veruje u to i u to nas ubeđuje. Kaže da je došlo vreme da nam se osveti za sve prethodne, kada smo joj kao maloj razbijali jaja i snimali njenu reakciu bez dozvole. Snimak će pokazati da li je došlo do konačnog obračuna – rekla je Jelena pred Vaskrs, međutim još uvek se na društvenim mrežama nije pojavio nijedan snimak sa proslave sa ćerkama.

Pročitajte Lek ne postoji – Ovo oboljenje Jelenu Karleušu muči još od detinjstva 

No, za praznik u Jeleninom domu svakako je bilo veselo, što se može videti i po snimku koji je objavio Birtašević, a na kome Jelena, njena tetka i prijatelji đuskaju uz Karleušinu pesmu “Cicija”. Mnogi su prokomentarisali da je ovu pesmu Jelena posvetila Dušku, te da nije baš slučajno objavljen snimak na kojoj peva upravo nju.

– Cicija, emotivna cicija, prvo ti, pa svi, pa ja, tako voli cicija. Cicija, šta će meni cicija lepa, ali sebična
prava muška cicija.

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM