Dolazak Marka Gobeljića svet novine svet portal
Svet

May 17, 2024 14:30

By

Život je dobio potpuno drugu dimenziju: Katarina Grujić otkrila najlepše vesti, Katji stiže…

Dolazak Marka Gobeljića obradovao porodicu, najviše ćerku Katju

Dolazak Marka Gobeljića iz Grčke, gde je vredno radio odigravši fudbalsku sezonu, najviše je obradovao suprugu Katarinu i ćerku Katju budući da im rastanci preteško padaju…

Dolazak Marka Gobeljića svet novine svet portal

kaća i gobeljić svadba

Dolazak Marka Gobeljića kući najviše prija supruzi 

Poznati fudbaler koji niže uspehe i pevačica koja je takođe u vrhu popularnosti, uživaju u skladnom braku te im razdvojenost zbog Markovog posla veoma teško pada. Kaća je prečesto sama sa ćerkom ali to svakako ne znači da Gobeljić ne učestvuje u svim sferama Katjinog odrastanja. Upravo zato, dolazak Marka Gobeljića u porodični dom doneo je sreću i osmehe, pogovotu naslednici.

Pročitajte Kaća Grujić pati za suprugom, Gobeljić je morao da ode ali ljubav je nikad jača 

Naime, muzička zvezda je devet meseci živela u Beogradu dok je njen suprug zbog posla živeo u Grčkoj. Prethodnih dana dogodio se i taj dugoočekivani povratak Marka Gobeljića u Beograd, a ona nije krila sreću.

Dolazak Marka Gobeljića svet novine svet portal

Ata images

– Meni nije teško kao ženi fudbalera, navikla sam na taj život u koferu, a njega moraš da pitaš koliko je teško biti muž pevačice. Da nedostaje više i da jako fali to da, svakako. Marko se vratio iz Atine, trenutno je u Beogradu, narednih mesec dana smo zajedno što me jako raduje. Sada je sve drugačije, devet meseci smo živeli bez njega i sada je opet tu.

Pročitajte Kada je najteže, shvatiš ko su ti prijatelji – Kaća Grujić se prisetila životnog perioda

– Sada nema više mojih tužnih faca, srce mi je puno. Preko nedelje smo zajedno 24 časa. Ne zna se koga ćerkica više voli, jako je vezana za oboje.

Dolazak Marka Gobeljića svet novine svet portal

Ata Images

Dolazak Marka Gobeljića kući dogodio se a evo kakve su Kaćine obaveze

– Ja sam stroža svakako, mislim da će tako i ostati – rekla je Katarina, koja je potom otkrila da nastupe nikada ne otkazuje zbog privatnih obaveza.

Pročitajte Ljubav se uvećava, dece nikad dosta – Katarina Grujić progovorila o prinovi, Katja će dobiti

– On se u septembru preselio u Atinu i bilo je jako teško u početku. Ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pređem tog trenutka.

Dolazak Marka Gobeljića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Mislila sam da će posle Nove godine biti manje posla, međutim, izbacila sam pesmu i krenulo je još više posla – rekla je Katarina za medije. 

Dolazak Marka Gobeljića promeniće mnoge stvari – porodica će biti zajedno a u skorije vreme možda zajedno odu i na neko lepo putovanje.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images