Rastanak Kaće i Gobeljića
Svet

October 23, 2023 18:15

By

Teško je kad ostaneš sam: Kaća Grujić pati za suprugom, Gobeljić je ostavio

Rastanak Kaće i Gobeljića privremen je

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je proslavio rođendan u Grčkoj, a iznenađenje mu je servirala supruga, pevačica Katarina Grujić. Rastanak Kaće i Gobeljića naveo je pevačicu da iznenadi supruga i da mu priredi spektakl koji će zauvek pamtiti.

Rastanak Kaće i Gobeljića

Instagram

Rastanak Kaće i Gobeljića naveo pevačicu da iznenadi Marka

– Samo sam kupila kartu i odletjela na dva dana da ga iznenadim i stvarno nam je bilo prelepo i emotivno. Takvi su poslovi, sve što radimo – radimo zbog naše budućnosti”, kazala je Grujić u razgovoru za portal Granda.

Pročitajte Kaća i Gobelja kupili novi stan – Sve pršti od luksuza, ali jedna stvar je zasenila ceo prostor (FOTO i VIDEO)

Fudbaler je napustio Beograd zbog karijere. Supruga i kćerka su ostali u Srbiji, pa sada žive na dve adrese. Lepa supruga fudbalera ne skriva da joj suprug nedostaje, te da nije navikla na ovakav život.

Rastanak Kaće i Gobeljića

Instagram

Rastanak Kaće i Gobeljića teško im je pao, nikad se nisu rastajali

– Od prvog trenutka kada sam stupila u vezu sa Markom nismo se odvojili, radimo sve zajedno i idemo svuda zajedno osim na posao, ali teško je kada ostaneš sam. Nema veze što su obaveze samo na meni, već zato što on meni jako nedostaje – objasnila je Grujić.

Pročitajte Modni okršaj o kom se priča – Kaća Grujić i Karleuša ponele istu haljinu, kojoj bolje stoji

Podsećanja radi, lepotica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se 2. juna u crkvi u kripti Hrama Svetog Save, a zatim su u prestižnom hotelu, mladenci sa rodbinom i prijateljima do ranih jutarnjih sslavili i provodili se.

Rastanak Kaće i Gobeljića

ATA images

Katarina i Gobelja su zajedno sa ćerkicom Katjom proslavili njihovo venčanje, a ono što je sigurno jeste da su se odlučili za sam luksuz. Kako je tradicija nalagala, mladu Marko Gobeljić izveo je iz porodične kuće, a pevačica se potrudila da sve igleda svetski.

Mala Katja, inače fudbalerova i pevačicina ćerka je takođe, baš kao i mama bila u venčanici. O devojčici sve vreme brinula i njena tetka Bojana. Sve je proteklo u najboljem redu a sve do danas ovaj poznati par nije se razdvajao.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images