Porodična vila Kaće Grujić
EMOTIVNO!

2 Juna, 2022 14:00

Nekoliko sati pred venčanje, Kaća Grujić stigla u porodičnu vilu: Pogledajte kako je sve dekorisano (video)

Porodična vila Kaće Grujić pršti od luksuza

Porodična vila Kaće Grujić dekorisana sa stilom sve je spremno za dugoočekivano crkveno venčanje

Kada se udaje pevačica za fudbalera- sve mora da „pršti“ od luksuza! Kažu da će svadba Katarine Grujić i Marka Gobeljića biti žurka godine, a ako je suditi po tome koliko su se potrudili samo oko dekoracije njenog doma, očekivano će dobiti ovu titulu. Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas imaju crkveno venčanje, a veselje ispred doma pevačice je počelo tri sata pre oficijalnog dela dana.

Pročitajte: Venčanica albanskog dizajnera od 20.000 evra: Otkrivamo sve detalje svadbe Kaće i Gobeljića

Mi smo uslikali pevačicu nekoliko sati pred početak venčanja. Katarina je bila u spavaćici i sa osmehom pozdravila sve prisutne. Inače, ovu svadbu je novopečena mlada spremala mesecima. Kako od prostora, dekoracije, venčanice, tako do hrane koja će se služiti. Mnogi su pričali da je za ovu svadbu izdvojeno nekoliko desetina hiljada evra, a porodica Grujić se potrudila da i njihov dom na Dušanovcu izgleda kao iz bajke. Kaća će, po starom srpskom običaju, izaći iz svog porodičnog doma, a po nju će doći cela familija poznatog fudbalera.

Pročitajte: Plišane pozivnice sa zlatnim slovima i kićankom: Posle tajnog venčanja, Kaća Grujić sprema crkveno venčanje i slavlje za celu estradu

Podsećanja radi, ova pevačica je organizovala pre nekoliko dana devojačko veče, na kojem se pojavila u beloj haljini, a sve njene drugarice su bile u srvenom. Tom prilikom, Katarina je izjavila da su pripreme bile naporne, ali i sa kojim problemima se susretala prilikom organizacije.

– Ništa me ne pitajte, videćete da li ću biti mnogo nervozna ili neću. Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije… Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema, ali Bože moj kada dođe taj dan mislim da će sve biti savršeno – istakla je raspoložena pevačica i dodala:

Sofronijević je naravno zadužen za veselje, a uzeće i moje kolege mikrofon da otpevaju svi po malo. Hrane će biti za svačiji ukus, i za vegetarijance, i riba, meso, salate. Jednom se udajem i poslednji put.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Insatgram / Insatgram Printscreen