Katarina Grujić drugo dete
Svet

July 4, 2023 10:30

By

Ljubav se uvećava, dece nikad dosta: Katarina Grujić progovorila o prinovi, Katja će dobiti…

Katarina Grujić drugo dete sa nestrpljenjem priželjkuje

Ove godine Katarina Grujić proslavlja veliki jubilej. Pre tačno deceniju pojavila se na muzičkoj sceni i sa pesmom “Jedno đubre obično” izdvojila se od cele generacije “Zvezda Granda” kojoj je pripadala. Danas je ona ostvarena,mlada i uspešna žena sa ozbiljnom karijerom ali ono što joj je preče od pevanja jeste porodica koju je stvorila sa suprugom, Markom Gobeljićem.

Pročitajte: Vene su popucale, bubreg nije u funkciji – Kaća Grujić kritično, lekari daju sve od sebe

Katarina Grujić drugo dete

Instagram

Pre godinu i po dana na svet je stigla devojčica Katja koja je pevačicin život potpuno promenila, ali na bolje. Ulepšava joj svaki dan postojanjem, a s obzirom na to da se savršeno snašla u roditeljskoj ulozi, nameće se pitanje kada će ćerka dobiti baku ili seku:

Pročitajte: Katarina Grujić spakovala kofere i ostavila supruga – Ovo je njena strana priče, Katja je ostala kod Marka

Katarina Grujić drugo dete

Blic TV Printscreen

– Ništa ne planiram u životu, ali bih volela da Katja dobije brata ili sestru, nije bitan pol, ali je bitno da ima nekog pored sebe. Imam sestru i znam kako je kada imaš nekog svog, naravno, mama i tata, ali sestra je sestra. Nadam se jednog dana. – kazala je pevačica pa dodala da bi zbog suprugovog angažmana selila život gde god da treba jer su oni porodica koja je stalno zajedno i ne prihvataju nikakva razdvanja:

Pročitajte: Kaća Grujić otvorila vrata svoje planinske kuće – Odlučila je da je izdaje, a cena je FOTO

Katarina Grujić drugo dete

Ata images

– On je moj muž, otac mog deteta, tako da gde god otišao on, tu sam i ja, pratim ga u stopu. Kakvu god ponudu bude dobio, gde god bude odlučio da ide, pratim ga u stopu.

Katarina Grujić drugo dete sa nestrpljenjem priželjkuje ali bi isto tako volela i veliki solistički koncert u Beogradu. Ipak, zdravstveni problemi koje je imala pre nekoliko godina kada je operisala glasne žice u tome su je na trenutak omeli, jer više ne radi intezitetom kao ranije:

Pročitajte: Prelepe vesti iz doma Katarine Grujić i Marka Gobeljića,Katja je presrećna – Istina je, javili smo prijateljima

Katarina Grujić drugo dete

ATA images

Svako od nas sanja o Areni, Sava Centru ili Ušću, a početke sam imala jako uspešne. U trenutku kada sam bila najuspešnija meni se desila operacija glasnih žica i stopirala sam se. Vratila sam se sa pesmama, ali nije to kao pre. U svakom slučaju nisam stala, ali za sve ima vremena, bitno mi je da sam neke stvari u životu ostvarila, a za Ušće i Arenu ćemo lako – kaže ona i dodaje da je jedan san nedavno ostvarila, a to je bilo putovanje u Australiju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images