Haljina Ane Ivanović
Svet

June 11, 2023 12:30

By

Ova žena se nije ni porodila: Ana Ivanović nakon mesec dana od porođaja kao manekenka FOTO

Izgled Ane Ivanović nakon porođaja oduševljava

Proslavljena teniserka Ana Ivanović pre mesec dana ostvarila se treći put u ulozi majke, a na svet je stigao treći sin. Već nekoliko dana nakon porođaja, znatiželjni paparaci uslikali su je sa majkom Draganom u prvoj šetnji najmlađeg naslednika, a mnogi su se zapitali videvši sportiskinju da li je moguće da žena tako može da izgleda samo nekoliko dana po rođenju deteta.

Pročitajte: Koliko trudnoća i porođaj promene ženu – Ana Ivanović uslikana samo sedam dana od rođenja sina, ne liči na sebe FOTO

Izgled Ane Ivanović

Instagram

Da uživa u roditeljstvu vidi se jer sreća isijava iz nje, a stariji sinovi Luka i Leon ravnopravno pomažu mami u odgajanju najmlađeg brata. Ipak, važno je da roditelji pronađu i vreme samo za njih, te su Ana i Bastijan Švajnštajger otišli na prvu večeru posle više od mesec dana. Ponosna mama na svom Tviter nalogu sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u beloj haljini koja joj stoji kao salivena i sandalama. A u opisu fotke je napisala kako ide u provod.

Pročitajte: Ana Ivanović pokazala trećeg naslednika – Prislonila bebu na grudi i ne ispušta je iz ruku, na koga vam liči FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

– Izlazim prvi put posle nekoliko nedelja – napisala je Ana, pozirajući u beloj haljini koja je otkrila njenu izvajanu figuru, i visokim potpeticama.

Verni fanovi bivše teniserke nisu štedeli reči hvale kada je u pitanju izgled Ane Ivanović.

Pročitajte: Sreća nije zbog Bastijana – Ana Ivanović ovom fotografijom otkrila da li je želela treće dete FOTO

Izgled Ane Ivanović

Instagram

“Kao manekenka”, “Nakon porođaja ovako dobro izgleda, svaka čast”, bili su samo neki od njih.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram