Svađa Ane Ivanović i Jelene Janković
Svet

February 23, 2024 09:00

By

Majka Jelene Janković potkačila Anu Ivanović: Priča se da je ovo RAZLOG SVAĐE slavnih teniserki

Svađa Ane Ivanović i Jelene Janković dogodio se davno, evo šta je prethodilo svemu

Domaću javnost oduvek je zanimalo u kakvom su odnosu dve najbolje teniserke koje je Srbija ikada iznedrila. Dosta se pisalo o tome sve dok u javnost nije isplivala informacija da je svađa Ane Ivanović i Jelene Janković nastala navodno zbog Jelenine majke.

Svađa Ane Ivanović i Jelene Janković

ATA images

Svađa Ane Ivanović i Jelene Janković razjasnila Jelenina majka

Mnogi pamte njenu kritiku na račun Ivanovićeve kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vreme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju, piše “Story”.

Pročitajte Milan Popović dobio četvrtog sina – Dao mu je ime koje ima veze sa Severinom

– Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju – ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Svađa Ane Ivanović i Jelene Janković

ATA images

Sukob Ane Ivanović i Jelene Janković dogodio se davno, poznata teniserka skinuta sa spiska

Bila je to jedna od otrovnih strelica upućenih prema Ani, a kao rezultat godinama kasnije Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom. Upitana da to prokomentariše, Jelena Janković je iskreno odgovorila.

Pročitajte Na iznenađenje mnogih – Ana Ivanović otkrila pol bebe a evo kakvu ulogu Nole ima u svemu tome FOTO

– Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju – poručila je Jelena.

Svađa Ane Ivanović i Jelene Janković

ata images

Odnos Ane Ivanović i Jelene Janković jasan, ali šta je s Novakom?

Podsećanja radi, Ana Ivanović danas ne razgovara ni sa Novakom Đokovićem…

Pročitajte Novaka uništavaju, a Ana Ivanović i Jelena Janković ćute – Ovo je razlog

Nakon optužbi, mediji su pisali da su odnosi sa Novakom zahladneli, koji je tada stao u odbranu svog prijatelja. Nekada u velikoj ljubavi, Ana i Nole odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Svađa Ane Ivanović i Jelene Janković

Instagram

Ipak, ako Anu pitate, ona o Novaku govori sve najlepše:

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula – rekla je Ana u intervjuu za „Eurosport“.

Pročitajte Tajna Dijane Đoković unela razdor u porodicu – Kako će Novak ovo podneti

– On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno – govorila je pre samo nekoliko meseci a sada se nije oglasila.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images