Greh Ane i Bastijana
Svet

January 11, 2023 11:30

By

Ana Ivanović ne oprašta: Nakon što je Novak oterao brata sa terena i ona je imala šta da kaže FOTO

Potez Novaka Đokovića ceo svet ostavio u neverici, a šta kaže Ana Ivanović

Nakon što je pre tri dana odjeknula vest da je Novak oterao brata Marka sa terena, javnost je ostala u neverici. Ipak, meč sa Amerikencem uprkos tenziji završio se u Noletovu korist – odneo je pobedu, a šta se posle dešavalo s mlađanim bratom još uvek niko ne zna.

Pročitajte: Natpis na bratovoj majici prouzrokovao bes – Novak očajan zbog Markove bolesti FOTO/VIDEO

Novak oterao brata sa terena

Foto: Ata images

Ipak, njegova dugogodišnja prijateljica s kojom sada ne razgovara, Ana Ivanović, ponovo nije čestitala Novaku sjajno odigran pre nekoliko dana. Ona je nakon Noletovog meča ali i poteza koji je povukao pod tenzijom objavila sliku, ne osvrćući se na svog nekadašnjeg prijatelja ali ni vesti koje su tada kružile internetom.

O Novaku sve najlepše

Nakon optužbi, mediji su pisali da su odnosi sa Novakom zahladneli, koji je tada stao u odbranu svog prijatelja. Nekada u velikoj ljubavi, Ana i Nole odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Pročitajte: Tajna Dijane Đoković unela razdor u porodicu – Kako će Novak ovo podneti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportske vesti (@sportske_vesti_rs)

Ipak, ako Anu pitate, ona o Novaku govori sve najlepše:

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula – rekla je Ana u intervjuu za „Eurosport“.

– On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno – govorila je pre samo nekoliko meseci a sada se nije oglasila.

Pročitajte: Novak ga je danas oterao sa terena, Marko Đoković više ne želi da ćuti – Bol i bes me uništavaju…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsećanja radi, Novak Đoković se jako iznervirao u toku finalnog ATP meča u Adelejdu kada je počeo da viče “izađi!”, upirući prstom u ložu sa svojim timom. Neko vreme se nije znalo na koga se to odnosilo, da bi se kasnije ispostavilo da je pokazao na brata Marka, ali i na agente Eduarda i Elenu.

Takođe, Marko je u ovom trenutku kada je napustio ložu na majici imao natpis ljubav i mir u srcu sa duginim bojama…

Snimak pogledajte OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images