Novak spasao Kebu svet novine svet portal
Svet

April 6, 2024 19:30

By

Keba priznao: Govorili su da sam prolupao, da nije bilo Novaka Đokovića mene bi smestili u Lazu Lazarević

Novak spasao Kebu, pevač otkrio detalje

Publika “Zvezda Granda” oduševljena je bila kada je Dragan Kojić Keba zauzeo mesto u žiriju ovog muzičkog takmičenja . Iako se Ana Bekuta nakon opravdane pauze vratila, neki su čak pokrenuli peticiju da on ostane u žiriju.

Novak spasao Kebu svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Novak spasao Kebu – Sreća da je Novak Đoković zagrlio drvo isto kao i ja, inače…

Osim kolega, i Saša Popović je takođe bio prezadovoljan kako se Keba snašao. Tim više što Keba i te kako razume njegove provokacije.

“On to sve lepo radi, lepo provocira. Isključi me usred rečenice. Mi se znamo godinama, ja sam njemu odavno dao nadimak Sale Ložač, on to ume, zna. Ja skeniram one koji se takmiče, vidim kad ne uzme vazduh, znam šta mu fali, tako i Saša skenira nas i tačno zna kad će koga da podbode i iseče. Neka misli ko šta hoće, ali Saša jako dobro čuje, muzičar je.”

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Ali kada je Saša Popović rekao da je Keba proslavio Cecu Ražnatović i pomogao joj da napravi karijeru duetom “U snu ljubim medna usta”, ona se naljutila.

“To je bila slatka provokacija. Čak me prve dve sekunde pecnuo, pa sam ja pitao Cecu, ‘Dobro Ceco ajde reci sad’. Na kraju krajeva u to vreme je to stvarno bio bum, bez obzira što je Ceca od mene mlađa. Ja Cecu znam od njene petnaeste godine, i moja karijera i dalje ide uzlaznom linijom jer vrh ne postoji u muzici. U to vreme kada smo snimili duet moja ideja je bila da to bude Ceca i ona je to prihvatila, uradili smo to i ostala je pesma za sva vremena. Niti je u tom momentu meni trebala Ceca, niti ja njoj. Desilo se, otpevali smo i ostala je hit za sva vremena. Istina je da je to promenilo nešto i u mom i u njenom muzičkom životu, imamo jednu pesmu više koja je hit za sva vremena.”

Novak spasao Kebu svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Keba ne krije i da mu je propao pokušaj da napravi liniju prirodne kozmetike.

“Nisam u tom poslu uspeo. Pokušao sam, šta da radim. Treba milion nekih dozvola, odustao sam, ne vredi. I dalje mi je pesma, muzika i komponovanje na prvom mestu… Ja stvarno volim tu alternativnu medicinu, pričam o kremama.

Pevač je otkrio da mu ponekad komentari zasmetaju, iako se ne obazire previše na njih, te je istakao jednu situaciju koja mu se dogodila. Novak spasao Kebu, pevač otkrio i kako. Naime, kada je objavio fotku gde je zagrlio drvo mnogi su to loše protumačili. Sreća pa je najbolji teniser sveta isto to uradio, inače kako tvrdi Keba, njega bi proglasili ludim.

“Moj hobi je sve vezano za prirodu. Trčim, pa zagrlim drvo, pa to podelim na društvene mreže taj moj spoj sa prirodom, pa kad sam video komentare. Neprijatno sam se iznenadio i smejao sam se. Pisali su ga Prolupao, Koristi neki spid, Ovaj se drogira…”

@dragankojickeba♬ original sound – ᴅʀᴀɢᴀɴ ᴋᴏᴊɪᴄ 𝗞𝗘𝗕𝗔

“Šta ima lepše nego napraviti spoj sa prirodom. Ja zagrlim drvo, a vi zagrlite najbližeg do sebe, sreća da je Novak Đoković zagrlio drvo isto kao i ja inače bi mene već odavno smestili u Lazu Lazarević. Ja nemam problem sa tim bezveznim komenatrima, ne može to mene neprijatno da iznenadi, ali brinem se za one najmlađe koji prave spoj sa prirodom, a Bogu hvala ima ih puno, oni ne treba da dožive komentare kakve sam ja dobijao. Apelujem na ljude da stave prst na čelo pre nego nekom pošalju neku bolesnu poruku”, rekao je Keba u intervjuu za Svet.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images